søndag den 29. juli 2012

Tyske rejsebureauer hjælper solhungrende danskere

Regnvejret fortsætter. Markant flere danskere køber i disse dage charterferier via tyske rejseudbydere, fortæller HamborgRejser.dk.

Antallet af danskere, der søger nye muligheder for at finde en charterferie i udlandet, stiger i takt med det elendige sommervejr.

Det forklarer HamborgRejser.dk, som i øjeblikket hjælper ekstra mange danske ferierejsende med at booke rejser gennem tyske rejseudbydere.

400.000 feriedanskere presser priserne op
Danskerne vil væk fra regnvejret, men har svært ved at finde ordentlige rejser til en fornuftig pris. Derfor får vi lige nu ekstra mange opkald fra folk, som vil sydpå. Til Spanien, Italien, Egypten, Grækenland blandt andet. Tyskernes sommerferie er desuden forskudt i forhold til vores. Det betyder at rejser gennem tyske rejsebureauer i gennemsnit er 30 procent billigere. I visse tilfælde kan det gøres endnu billigere for samme hotel og samme antal dage, siger ejeren bag HamborgRejser.dk, Henrik Skov, der fortæller, at de ca. 400.000 danske charterferieturister hvert år presser priserne på danske rejser ekstra højt op om sommeren.

Find din rejse her
- Log ind på hamborgrejser.dk. Alle sider og hoteller er med dansk support og dansk hjemmeside
- Du kan vælge mellem 60 rejseudbydere
- Du behøver ikke at booke fra uge til uge, men kan bestille for tre, fire, fem dage osv.

Billedtekst
Det er stadig muligt at komme på charterferie, f.eks. til Grækenland. Danskerne skal bare lede andre steder end hos de danske rejsebureauer.

Læs mere her

tags: Italien, Spanien, Grækenland, udland, rejsebureau, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar