mandag den 30. juli 2012

Forbedret rejseforsikring for rejsende

Gennem et samarbejde mellem internetrejsebureauet Supersaver og forsikringsselskabet Solid Forsikringer kan Supersaver nu tilbyde sine danske kunder en udvidet forsikring, når de rejser. Nu indgår der blandt andet ekstra forsikring af bagage og ejendele. Noget som danske rejsende har efterspurgt.

For at forsikre sig mod ulykker eller uventede problemer tegner mange en rejseforsikring. Supersavers kunder får nu ekstra forsikringer som rejsestartsforsikring og forsikring af bagage og ejendele. I Sverige indgår mange af de nye forbedringer i en familieforsikring, men i den danske familieforsikring indgår disse ikke.
Danske rejsende skal tegne en separat årsrejseforsikring i tillæg til deres familieforsikring for at opnå lignende dækning, hvilket mange ikke gør. Som formidler af rejser vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder en god dækning på rejsen, uanset hvilket Nordisk land de bestiller fra. Sammen med Solid Forsikringer kan vi nu give vores danske kunder en endnu bedre rejseforsikring, siger Johan Strid, Salgsdirektør hos Supersaver.

Den nye forsikring af bagage og ejendele dækker skade eller tab af bagage ved en pludselig og uforudset hændelse med op til 20 000 DKK. Hvis der opstår en skade, og den beskadigede ejendel kan repareres, betales der erstatning for reparationsomkostningerne. Forsikringen dækker også ved tyveri, tasketyveri eller røveri. I disse tilfælde gives der ikke lige så høj erstatning.

Om Supersaver
Supersaver er en af Nordens største Internetrejsebureauer og tilbyder flybilletter, hotel , fly + hotel og udlejningsbiler. Supersaver er repræsenteret i 5 lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland og Holland.

Supersaver indgår i Nordens største internetrejsebureaukoncern European Travel Interactive (eTRAVELi) som har de største markedsandele i Norden. 2011 omsatte koncernen for ca. 6,5 milliarder svenske kroner på 5 markeder.

Om Solid Forsikring
Solid Forsikring tilbyder ukomplicerede forsikringer, som er lette at forstå, lette at købe og lette at anvende. Hovedkontoret har ligget i Helsingborg, Sverige siden begyndelsen af 1993. Solid Forsikring er et af Sveriges hurtigst voksende forsikringsselskaber, og driver forsikringsvirksomhed i Sverige, Norden og dele af Europa. Solid Forsikring indgår i Resurs Gruppen. Solid Forsikring havde 2010 en omsætning på 1,1 milliard svenske kroner.




Læs mere her

tags: Danmark, 2010, 2011, Sverige, Norge, billetter, Europa, Holland, direktør, internet, forsikringsselskab, omsætning, virksomhed, ulykker, omkostninger, Finland, Europe, rejsebureau, flybillet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar