søndag den 29. juli 2012

Du, jeg, kongehuset og alle de andre gør det, hver gang vi skal på ferie

Vi gjorde forrige år, sidste år og vi gør det sikkert også i år: Pakker langt mere end vi får brug for.

Du pakker og pakker, så kufferten er ved at sprænges, for du skal da lige have en ekstra bluse, sko til pænt brug, sandaler og løbesko, kan du da heller ikke undvære. Et stort badehåndklæde til hvert familiemedlem, en lun trøje til de kølige aftener, et par strømper til hver dag + nogle ekstra par, trusser til 4 dage ekstra, masser af T-shirts og toppe i alle farver, så der er lidt at vælge imellem, 3 5 par lange bukser/nederdele til restaurant besøgene, for du kan da ikke komme i det samme par hver dag, eller kan du

Kunsten at nøjes, når vi skal på ferie.
De fleste af os kan nikke genkendende til de bugnende kufferter, og hvis vi skal være helt ærlige, så får vi aldrig brugt en stor del af den medbragte garderobe, når først vi er kommet af sted. Hvorfor så betale det ene kuffert-gebyr efter det andet og få lange arme og dårlig ryg af at slæbe rundt på alt det, vi alligevel ikke får brugt.

Brug lidt ekstra tid på rejseplanlægningen og spørg dig selv, hver gang du er ved at proppe en ekstra beklædningsgenstand i kufferten: Får jeg det brugt Og tænk så lige på sidste års ferie, hvad lå endnu uberørt i kufferten, da du kom hjem fra ferien.

Du kan også overveje om noget af rejseudstyret ikke burde udskiftes med en lettere udgave f.eks. de store og ekstremt tunge bomulds-badehåndklæder, der fås nogle yderst praktiske letvægts-håndklæder lavet af microfiber, som vejer meget mindre, fylder en 1/4 del og tørrer langt hurtigere.

Firmaet Travelfreak.dk, hvis webshop hvert år sender masser af letvægts kufferter og rejseudstyr hjem til os rejselystne danskere, har lavet en lang række gratis og praktiske råd og omkring det at rejse, som er frit tilgængelige på deres hjemmeside www.travelfreak.dk

Læs mere her

tags: restaurant, løbesko,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar