mandag den 30. juli 2012

Book skiferien i sommervarmen og spar penge

Det behøver ikke at koste en mindre formue at tage på årets skiferie. Ca. 50.000 danskere holder vinterferie med ski spændt på fødderne, og for mange familier er det gået hen og blevet årets absolutte højdepunkt. Hvorfor ikke gøre det muligt for endnu flere at komme af sted

Genvej til en langt billigere skiferie
Rejseguiden.nu er en spændende portal for alle rejselystne. Her kan man finde interessante artikler om rejsemål over hele verden, og nu lanceres også en guide, som er en kombination af faktuel og aktuel rejseinspiration og tips og idéer til, hvordan man nemmest får en billig skiferie.

Book skiferien tidligt og andre gode måder at spare på feriebudgettet
På Rejseguiden.nu er det helt almindelige rejseglade danskere, der deler ud af deres egne erfaringer og viden på området, og hvem er bedre til at rådgive og informere om, hvordan man kan få en billig skiferie end mennesker, der selv har stået i samme situation
Hvordan man kan spare penge på årets skiferie, giver den nye skiferie-guide mange interessante bud på. Det spænder lige fra book-tidligt rabatter, last minute tilbud, selv at tilrettelægge ferien og køre i egen bil, at lægge et kostbudget og overholde det, at medbringe mad hjemmefra, at tage til mindre kendte destinationer og til at låne ski og skiudstyr hos familie og venner.

Rejseguiden.nu er for alle. Der forudsættes intet medlemskab, og det er både gratis og helt uforpligtende at gøre brug af de mange informationer.

Læs mere her

tags: portal, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar