tirsdag den 11. juni 2013

Spar penge på et dansk sommerhus i højsæsonen

Der er mange penge at spare og en skøn ferie med ungerne i vente ved at tage i sommerhus i Danmark i højsæsonen frem for rejse på charterferie.

Spar en masse penge og få en skøn ferie, hvor børnene er på hjemmebane. Det er nogle af de store fordele ved at holde familieferie i et dansk sommerhus i stedet for at tage på charterferie sydpå i højsæsonen.

Det siger Allan Maul, salgschef for bookingportalen Feline Holidays, som tilbyder over 90 procent af Danmarks sommerhuse til udlejning. Nogle søgninger i vores database førte mig frem til en lang række sommerhuse i Danmark til mellem 3.000 kr. og 4.000 kr. i uge 29, 30 og 31, siger Allan Maul.

Han understreger, at de fundne sommerhuse hverken ligger på Lars Tyndskids mark eller klos op ad motorveje, byggepladser eller industrikvarterer. For eksempel kan man få et sommerhus med plads til seks personer for 3.295 kroner for en uge i Vorupør i Nationalpark Thy på Vesterhavskysten, påpeger Allan Maul.

Børnevenligt badevand
Har man mindre børn og behov for mere roligt badevand end Vesterhavet, kan et sommerhus til seks personer i Hals ved Kattegat og en halv times kørsel øst for Aalborg fås for 3.645 kroner i uge 30.

I samme tidsrum er prisen for syv dage på Mallorca mellem 18.096 kroner og 32.746 kroner for to voksne og to børn hos et af de store rejseselskaber. Noget billigere er det at tage på dansk øferie i uge 31.

Eksempelvis lyder prisen på 2.815 kroner for et stråtækt sommerhus med plads til fire personer og 400 meter til en dejlig badestrand på Omø 45 minutters sejlads fra Skælskør på Sjælland.

Havudsigt på Als
Vil man helt tæt på vandet, kan man få et rødmalet sommerhus af træ til fire personer med havudsigt og 100 meter til stranden i Mommark på Als for 3.572 kroner i uge 31. Hos en af de store charterarrangører koster et ophold i uge 31 i Antalya i Tyrkiet mellem 16.644 kroner og 28.234 kroner for en familie på fire.

Mere fred, ro og privatliv
Ud over den store besparelse på at feriere i et dansk sommerhus peger Feline Holidays salgschef også på andre plusser både økonomiske og familiære ved at tilbringe sommeren i hjemlandet.

Man kan selv bestemme tempoet i et sommerhus og har mere fred, ro og privatliv end på et hotel på en populær charterdestination. Og mens man på en charterferie er tvunget til at leje bil eller tage på arrangerede fællesture med et stramt program, vil man typisk have sin egen bil med i sommerhus. Det giver en høj grad af frihed, siger Allan Maul.
Han nævner desuden muligheden for, at man selv kan lave mad i et sommerhus.

Det er billigere end at spise på restaurant og kan ofte være både hyggeligere og nemmere, når man er af sted med børn. I Danmark har børnene også den store fordel, at de kan forstå sproget og hurtigt kan finde nogen at lege med. Og så har det også stor betydning, at både børn og voksne kan færdes trygt i Danmark, påpeger Allan Maul.

Fakta om Feline Holidays

Tilbyder 33.925 sommerhuse godt 90 procent af de danske sommerhuse til udlejning.
Tilbyder over 140.000 sommerhuse i alle kategorier, størrelser og prislag i Danmark og Europa.

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, restaurant, økonomi, Sjælland, portal, Aalborg, motorvej, penge, sprog, database, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar