tirsdag den 11. juni 2013

Danskerne elsker at leje sommerhus hos Feline Holidays

Bookingportalen Feline Holidays er danske sommerhuslejeres nummer et på brugeranmeldelsessiden Trustpilot. Det er et tegn på høj kvalitet, service og troværdighed ifølge en turismeforsker.

Topkarakteren fem stjerner, vurderingen Perfekt og en samlet score på 9,3 ud af 10. Sådan lyder 185 danske sommerhuslejeres positive dom over den Silkeborg-baserede bookingportal Feline Holidays på brugeranmeldelsessiden Trustpilot. Vurderingen gør Feline Holidays til de danske kunders favorit i kategorien sommerhuse på Trustpilot.

Det er et værdifuldt kvalitetsstempel ifølge Jacob R. K. Larsen. Han er Ph.d., konsulent for Videncenter for Kystturisme og forfatter til rapporten Fremtidens feriehus og feriehusområde .

Det er veldokumenteret, at andre turisters ord vægter tungere end udbyderens ord. For mens udbyderen sælger et produkt, er brugerne mere ærlige og nævner både plusser og minusser. Derfor er en god vurdering på for eksempel Trustpilot en gratis reklame med mere salgsværdi end annoncer til mange tusind kroner, siger Jacob R. K. Larsen.

Blandt Feline Holidays tilfredse kunder er Leon Thejl fra Randers. Han giver bookingportalen fem ud af fem stjerner på Trustpilot efter en Super perfekt oplevelse .

Vi har flere gange booket og lejet sommerhus hos Feline Holidays og haft de skønneste oplevelser af både hjemmesiden, bureauet, personalet, sommerhusene og omgivelserne. Kan varmt anbefales til andre, skriver Leon Thejl.
Marianne Petersen kalder Feline Holidays hjemmeside Nem, bekvem og overskuelig .

Det er ikke første gang, jeg booker gennem Feline, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Man får, hvad man betaler for, altså et troværdigt firma, skriver Marianne Petersen og giver topkarakter til hjemmsiden.

Problemer bliver løst
Lisbeth Holm hæfter sig ved, at Feline Holidays tager begrebet service seriøst:

Såfremt evt. problemer skulle op, så kan man være sikker på, at der bliver taget hånd om disse. Det er, hvad vi har oplevet. Det er også grunden til, at vi her i 2013 atter booker hos jer.

Feline Holidays direktør Erik Simonsen glæder sig over roserne fra kunderne, men læner sig ikke tilbage på kontorstolen.

Vi arbejder på at øge informationsniveauet og brugervenligheden på siden for at gøre det endnu nemmere og mere transparent for kunderne at leje sommerhus hos Feline Holidays, siger Erik Simonsen.

Se Trustpilots rangliste i kategorien Sommerhuse http://www.trustpilot.dk/categories/cottages og brugernes anmeldelser af Feline Holidays http://www.trustpilot.dk/review/www.feline.dk

FAKTA

Feline Holidays
www.feline.dk

Tilbyder 33.925 sommerhuse godt 90 procent af de danske sommerhuse til udlejning.

Tilbyder over 140.000 sommerhuse i alle kategorier, størrelser og prislag i Danmark og Europa.

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, direktør, 2013, portal, Randers, Silkeborg, forfatter, husleje, kontorstol,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar