onsdag den 25. juli 2012

Sommeren svigter søgninger på afbudsrejser eksploderer på Google

Den danske sommer er grå, kold og regnfuld, og ifølge DMI har juni 2012 været den dårligste juni i over 20 år. Juni-vejret og de nedslående udsigter for juli måned afspejler sig lige nu i, at søgninger på Google på netop afbudsrejser er i kraftig vækst.

Den markante stigning i efterspørgslen på afbudsrejser kan man finde i data fra Googles egen tjeneste Google Søgeindsigt . Grafen her visualiserer udviklingen i søgningerne på afbudsrejser, hvor den blå graf viser antal søgninger i 2012, og den røde graf repræsenterer søgevolumen i 2011 og de to grafer viser med al tydelighed, at interessen for afbudsrejser er markant højere i år i forhold til sidste år i juni og juli.

Danskerne vil ikke undvære sommer og sol

Selvom vi danskere ikke forventer, at den danske sommer overvejende står på sol og varme, forventer vi alligevel et par uger med sommer , siger Salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg. Og med udsigterne til, at juli måned ikke bliver markant bedre end juni, er der ikke noget at sige til, at flere danskere får lyst til at rejse et sted hen, hvor de kan være sikre på, at der er sol og sommer f.eks. til Kreta, hvor gennemsnitstemperaturen i august måned ligger på 28 grader . Hos Falk Lauritsen kan man godt mærke, at den danske sommer indtil videre ikke har levet op til danskernes forventninger, for nærmest alle rejser i juli måned og afbudsrejser er revet væk. Der er dog håb endnu for rejselystne danskere, der kan vente med at tage af sted til august eller september.

Mit bud er, at danskerne efterhånden er blevet utålmodige og ikke tør løbe an på, at ferieugerne byder på strandture og lune grillaftener. Lige nu mærker vi naturligvis den øgede interesse for afbudsrejser, og et lille fif til de rejselystne danskere kunne være at hente vores APP med afbudsrejser for der kan man nemlig være blandt de første, der får sidste nyt om gode tilbud på rejser og ellers kan man selvfølgelig også besøge vores hjemmeside, hvor vi stadig har rejser tilbage i august og september , slutter Søren Buchbjerg.


Læs mere her

tags: euro, 2011, direktør, Google, DMI, 2012, marketingdirektør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar