søndag den 6. maj 2012

Lisebergs direktør er nyt bestyrelsesmedlem i Fårup Sommerland

Den nordjyske forlystelsespark har gearet bestyrelsen til yderligere vækst med Liseberg-direktøren Andreas Andersen. Fornyelsen kommer i forlængelse af et ledelsesmæssigt generationsskifte på direktørposten.

41-årige Andreas Andersen, der er administrerende direktør i Liseberg i Göteborg, er 18. april tiltrådt som nyt bestyrelsesmedlem i A/S Fårup Sommerland, Sport & Fritidspark. I Liseberg-direktøren har nordjyderne fået en stærk medspiller, der hver dag står i front for en af Nordens største forlystelsesparker med mere end 3,6 millioner årlige gæster og en omsætning på 900 millioner SEK. Andreas Andersen har tidligere været chef for IAAPA Europe, den europæiske afdeling af den internationale sammenslutning af forlystelsesparker og vice-direktør/COO hos Tivoli i København.

En destination
- Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at fortsætte udviklingen af Fårup Sommerland. Parken befinder sig, ligesom mange andre forlystelsesparker i Europa, midt i en slags evolution, hvor det handler om at udvikle sig fra forlystelsesparker til egentlige destinationer. Jeg vil gerne være med til at udvikle Fårup Sommerland til en endnu stærkere destination i Nordjylland. Fårup Sommerland er et helt specielt varemærke, som man aldrig er gået på kompromis med. Selvom der er forløbet mere end 30 år med teknologisk og forretningsmæssig udvikling, så er kerneværdierne i Fårup Sommerland stadig familieoplevelserne i skoven, at gøre ting sammen og være aktive i naturen. Det koncept er man gode til at tage vare på, samtidig med at man har formået at modsvare nye generationers forventninger til et sommerland. Det er ret unikt, understreger Andreas Andersen.

Rettidig omhu og ønske om fortsat vækst
- Vi glæder os til samarbejdet med Andreas. Vi kender ham i forvejen gennem flere års samarbejde som en meget dygtig og erfaren person med et stort netværk inden for vores branche. Hans indtræden i Fårup Sommerlands bestyrelse signalerer derfor både rettidig omhu ifht. at forny bestyrelsen med nye kræfter, og samtidig tilførsel af relevant viden og netværk, der kan være med til at understøtte aktionærernes ønske og ambitioner om fremtidig vækst, siger Ole Mølgaard, der er bestyrelsesformand i A/S Fårup Sommerland, Sport & Fritidspark. Andreas Andersen afløser Per Dam Jensen, der 1. januar 2012 - ved sin tiltræden som Fårup Sommerlands nye adm. direktør - samtidig trådte ud af bestyrelsen. Per Dam Jensen vil fremover stå for ledelsen af Fårup sammen med den ene ejer af Fårup Sommerland, Søren Kragelund. Ved årsskiftet trak den anden af de to ejere af Fårup Sommerland, Henrik Schnack sig tilbage fra driften og helliger sig fremover bestyrelsesarbejdet.

Læs mere her

tags: euro, Europa, København, direktør, Tivoli, bestyrelsesformand, Parken, Göteborg, Nordjylland, bestyrelsesmedlem, 2012, omsætning, teknologi, Europe, generationsskifte,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar