onsdag den 15. februar 2012

Danskerne vælger ferieboliger i 2012

Danskerne søger væk fra upersonlige hoteller og resorts, til fordel for ferie i feriebolig med kontakt til lokalbefolkningen. Det viser de foreløbige salgstendenser for 2012 hos ferieboligudlejningsselskabet Vacasol.

Nye tendenser i danskernes rejsevaner viser, at valget i højere grad falder på en mere lokal og personlig ferieform, end den førhen populære hotel- og resortferie. Salget af rejser i januar måned hos Vacasol viser ligeledes at danskerne i højere grad, end sidste år vælger destinationer i Sydeuropa.

Nu skal ferien også indeholde spændende lokaloplevelser
Tiden hvor danskerne udelukkende opholdt sig, i umiddelbar nærhed af hotel eller resort er på tilbagegang. Hos Vacasol oplever man at vor tids ferierejsende, ønsker ferie med mulighed for at opleve lokalkulturen, men der stilles også krav til boform og kvalitet.

?Vores ferieboliger er udvalgt af lokale partnere, der samtidig er kundernes sikkerhed for 1. klasses service. At vi derudover har kunnet tilbyde meget attraktive produkter til konkurrencedygtige priser, har været en vigtig faktor i vores succes. I disse tider har det sikkert også betydning, at prisen for en uges ferie pr. person i feriebolig ofte er meget konkurrencedygtig i forhold til andre ferieformer,? fortæller Jesper Lohmann der er administrerende direktør i Vacasol International A/S.

Vacasol der har specialiseret sig i udlejning af ferieboliger og sommerhuse i Europa, har for at kunne tilfredsstille den stigende efterspørgsel, udvidet sit netværk til nu at rumme mere end 140 partnere med over 12.000 ferieboliger i Sydeuropa og Skandinavien.

?Siden vores start i 2007 har vi oplevet en kraftig stigning i efterspørgselen. Og med mere end 40 % vækst i bookinger til feriesæsonen 2012, peger alt på at ferie i lejet feriebolig er en ferieform i vækst,? forklarer Jesper Lohmann.

Kroatien er det nye rejsemål
Et af dette års helt store rejsedestinationer se ud til at blive Kroatien, det er tilsyneladende en destination, danskerne for alvor er ved at få øjnene op for.

?Mange rejsende vælger Kroatien som destination for at få en helt speciel kulturoplevelse, og landet har utroligt meget at byde på i form af smukke strande, fantastiske landskaber, kultur og gastronomi.
Det er et forholdsvist ungt rejsemål på vores breddegrader, og dets popularitet understreger danskernes ønsker om at en mere nærværende og lokal rejseoplevelse,? mener Jesper Lohmann.

Om Vacasol International A/S
Vacasol er et danskejet ferieboligudlejningsselskab med hovedkontor i København, der siden 2007 har formidlet ferieboliger og sommerhuse.

Vacasol er en 100% internetbaseret forretning, som via sin hjemmeside formidler online booking af ferieboliger i Danmark, Italien, Kroatien, Spanien, Frankrig, Grækenland og Sverige. Alle servicemedarbejdere på hovedkontoret og de lokale destinationer, har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning.


Læs mere her

tags: Europa, København, direktør, internet, Danmark, euro, Sverige, Italien, Spanien, Frankrig, Grækenland, 2012, 2007, Kroatien, konkurrence, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar