tirsdag den 11. oktober 2011

Spansk nationaldag fejres med store rabatter

Spanien var første charterrejsemål for mange danskere. Snart tres år efter at de første busser satte kursen sydover, er Spanien fortsat et af danskernes absolutte favoritferielande og en af de mest besøgte destinationer i hele verden. Men hvor meget ved vi om vores yndlingsland, spørger Falk Lauritsen Rejser, der fejrer Spaniens nationaldag med gode rabatter.

Alle taler om græsk olivenolie, men faktisk står Spanien for 44 procent af hele verdens samlede produktion.

Alle taler om fransk kultur, men med hele 13 verdensarvsbyer og en lang række beskyttede mindesmærker er Spanien det land i verden, som har næstflest steder på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv.

Alle taler om Berlin og London, men Madrid Europas højest beliggende hovedstad - er ved at slå igennem som kontinentets nye, hotte metropol.

Spanien har påvirket vores vaner
Det er snart tres år siden, at Spanien slog igennem som charterdestination, og selvom mange af os føler, at vi kender landet ud og ind, er der fortsat mange store oplevelser og overraskelser at komme efter, fastslår Søren Buchbjerg, der er salgs- og marketingdirektør hos Falk Lauritsen Rejser.

Søren Buchbjerg slår samtidig fast, at Spanien er et af de lande, som har øvet allerstørst påvirkning på vores kultur de seneste år ikke mindst på vores madvaner.

?I dag er der vel nærmest ikke et supermarked eller en dagligvareforretning, som ikke sælger serranoskinke, chorizo og spansk vin. Det at vi har kunnet rejse til Spanien i så mange år, har betydet enormt meget for, hvordan vi danskere lever, og en af de ting som danskerne elsker ved Spanien er bl.a., at man kan sidde og hygge sig over maden i timevis.?

Nationaldag fejres med lave priser
I anledning af Spaniens nationaldag d. 12. oktober - den dag Columbus gik i land i Amerika giver Falk Lauritsen Rejser rabatter på alle afgange i december og januar til De Kanariske Øer.

?Vi har timesalg med nye tilbud hver time fra kl. 9-16 onsdag den 12. oktober med priser fra 1492 kr. et symbolsk beløb der markerer det år, hvor Columbus stævnede ud fra Spanien for at opdage Amerika. Hele måneden fejres den spanske nationaldag med stærk nedsatte priser til vores spanske rejsemål. Hvert tilbud kører i to dage, så der er god grund til at holde øje med vores hjemmeside?, opfordrer Søren Buchbjerg.

Se mere på: www.falklauritsen.dk

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486

Læs mere her

tags: Europa, direktør, Spanien, december, London, hovedstad, supermarked, marketingdirektør, UNESCO, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar