tirsdag den 11. oktober 2011

Falk Lauritsen Rejser kåret som Danmarks bedste rejsebureau

I går udløstes spændingen ved rejsebranchens prestigefulde Danish Travel Awards. Falk Lauritsen Rejser strøg helt til tops som årets bedste charterrejsearrangør.

Falk Lauritsen Rejser er de senere år blevet kåret som både 2. og 3. bedste charter-rejsebureau i Danmark, men i går strøg det midtjyske rejsebureau helt til tops ved Danish Travel Awards. Kåringen bliver til på baggrund af de rejsendes vurdering, og derfor luner prisen ekstra meget fortæller en glad salgs- og marketingdirektør fra Falk Lauritsen Rejser, Søren Buchbjerg.

Tryghed er et nøgleordet
?Vi er ovenud glade, for den tillid gæsterne har vist os og jeg tror valget bl.a. faldt på os, fordi der på alle vores rejser er danske rejseledere med. Det betyder meget for vores kunder, at der bliver kommunikeret på deres eget sprog, så man uagtet ens sprogkundskaber kan føle sig i trygge hænder og uden problemer kan få alt med på de udflugter, der bliver arrangeret. Og så er der selvfølgelig også en vis tryghed ved at rejse med et selskab, der har været på markedet i så mange år, som vi har?, forklarer Søren Buchbjerg.?

Medarbejdernes fortjeneste
Foruden rejseledere på rejsemålene rundt om i verden fremhæver Søren Buchbjerg også den store medarbejderskare, som laver et kæmpe stykke arbejde på kontorerne i Danmark:

?Medarbejderne er klædt godt på, de er godt uddannet og de har masser af insider-viden om de enkelte rejsemål. De kan med andre ord give en god og personlig rådgivning og fordi de har været på feriestederne, kan de give gode tip helt ned i detaljen, om hvor man f.eks. finder de helt rigtige spisesteder, seværdigheder der ikke nævnes i guidebøgerne og meget andet?, siger Søren Buchbjerg og afslutter:

?Vi har hos Falk Lauritsen Rejser udvidet antallet af rejsemål betragteligt de senere år, så vi nu kan matche endnu flere kunders efterspørgsel. Det spiller givetvis også ind i bedømmelsen af os som rejsearrangør ? og vi ser frem til at gøre vores bedste også i 2012.?

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486

Falk Lauritsen Rejser har rødder tilbage til 1967, hvor familien Falk Lauritsen for første gang sendte feriegæster til den spanske ferieø Mallorca. Falk Lauritsen Rejser tilbyder foruden sol- og badeferier hele året også længerevarende, kulturelt stimulerende rundrejser under navnet discover by Falk Lauritsen. I 2011 forventer selskabet at sende ca. 90.000 danskere syd på til sol- og badeferie.


Læs mere her

tags: direktør, Danmark, 2011, 2012, marketingdirektør, rejsebureau, rundrejse, rejseleder, sprog, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar