mandag den 4. juli 2011

Rundvisning & Picnic på Carlsberg hele sommeren

Kom og oplev den tidligere Carlsberg grund i Valby, inden det er for sent. Om 3-5 år er området ændret og begyndt at blive til en ny bydel i København og det vil ikke længere være muligt at opleve den oprindelige atmosfære. Din guide på rundvisningen vil være en tidligere medarbejder på Carlsberg, som fortæller alle historierne fra området krydret med nogle af sine egne oplevelser fra stedet.

Picnic?en
Turen sluttes af med en Picnic i J.C. Jacobsens gamle have også kaldet Akademiets Have. Hver picnickurv, hvis indhold er tilberedt af Café Elefanten, er beregnet til to personer og indeholder en række små lækre retter, samt et tæppe til at sidde på. Kurven afhentes i caféen, hvor der samtidig er mulighed for at tilkøbe drikkevarer. Skulle vejret ikke være til at sidde i haven, så vil picnic'en foregå under den hyggelige pergola, med udsigt til haven.

Praktisk info
Antal deltagere: max. 20 pr. rundvisning
Hver lørdag hele sommeren
Tid og sted: kl. 11:00 ved Café Elefanten / Dansehallerne, Pasteursvej 20
Betaling: Kontant ved ankomst eller online med kreditkort
Rundvisningen varer ca. 1,5 timer hvorefter der er picnic i Akademiets Have

Note: Ved alle arrangementer i juli måned er picnic?en afløst af en dejlig dansk frokost med højtbelagt smørrebrød på Restaurant Haven, Ny Carlsberg Vej 68.

Private arrangementer
Det er også muligt for større grupper og virksomheder at bestille private arrangementer hele året. I sommerhalvåret er det Rundvisning & Picnic i haven, mens der til efterår og vinter rykkes indenfor på Café Elefanten til i stedet.

Rundvisningen og picnic på Carlsberg arrangeres af New Port Tours. Spørgsmål og bestillinger kan rettet til New Port Tours.

New Port Tours
Ny Carlsberg Vej 72
1799 København V
info@newporttours.dk

+45 2536 0999

Læs mere her

tags: Carlsberg, København, virksomhed, Valby, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar