onsdag den 20. juli 2011

Bondegårdsferie er verdenskendt

Vores naboer i Norden tilbyder det, vores naboer syd for grænsen har kendt det i mange år, og nu er både Sri Lanka og Argentina med på ideen: at tage på bondegårdsferie er den bedste mulighed for at møde den glade og spændende del af befolkningen - og deres liv.

Det er sjovt at se peberet gro og deltage i høsten i Argentina dette tilbud kommer fra en dansk-argentinsk familie i dette fjerne land. Der serveres hjemmeavlet oksekød, lam eller pattegris og man kan høre om familien, traditionerne og skikke i Argentina.

Men er turisten mere til bananer og kokosnødder, så er der mulighed for at besøge en lille farm på Sri Lanka, også her åbner værtsfamilien deres hus og liv for besøgende.

Hjemlig hygge og et indblik i landboernes liv er fælles for begge tilbud og desværre ligger de lidt langt fra den spontane beslutning, som mange familier står i nu: ?Vi vil hjemmefra nu, for at undgå at blive trist af det danske sommervejr.?

Landsforeningen for Landboturisme har løsningen: tag på ferie i det danske land og besøg vores egne traditioner og landbofamilier. Det kan nås endnu, og så kan man drømme om de fjerne lande med bondegårdsferie til næste sommer.

På vores hjemmeside: www.visitfarmen.dk finder man de forskellige muligheder. En del af gårdene er allerede fuld booket, men henviser gerne til andre værter.
Det er aldrig for sent at prøve ?Bondegårdsferie? i Danmark!

Yderligere informationer:
Landsforeningen for Landboturisme
Sekretariatsleder Silke Lorenzen, info@bondegaardsferie.dk eller 2328 3458
Se også hjemmesiden fra Argentina: http://www.bondegaarden.com.ar
Billeder og kontakter til Sri Lanka kan gives efter henvendelse.

Læs mere her

tags: Bond, Danmark, Argentina,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar