søndag den 3. januar 2010

Ny portal til planlægning af weekendophold er gået i luften

Feline Aps introducerer nu Weekendophold.dk. Her er både romantiske stjernestunder og familiehygge inden for rækkevidde. På Danmarks største webside om miniferie og weekendophold finder du et kæmpe udvalg i Hoteller/kroer, Feriecentre og sommerhuse.

Mange ferielystne danskere har allerede stiftet kendskab med Feline–portaler som Sommerhus–siden.dk, Feriecenter–siden.dk og naturligvis Feline.dk. Nu er Feline Aps atter gået i offensiven. Denne gang satser firmaet med hovedsæde i Silkeborg massivt på weekendophold.

Tid og råd til miniferie
Lanceringen af den nye portal skal ses i lyset af, at et stigende antal danskere med en travl hverdag vælger at gøre noget særligt ud af weekendens pusterum.

"Der ligger et stort uudnyttet potentiale i salget af miniferier. Når der er tryk på i dagligdagen, er weekenden kæresteparrets eller familiens mulighed for et tiltrængt frirum", udtaler Erik Simonsen, direktør for Feline Aps, og tilføjer "Yderligere har den fremherskende højkonjunktur muliggjort, at der i mange tilfælde er økonomisk råderum til at tage på eventyr i weekenden."

Enkelhed og tilgængelighed
En af fordelene ved Weekendophold.dk er den korte afstand fra den besøgendes motivation til selve bookingen. Med blot nogle få klik på musen kan sidens gæster sikre sig weekendens drømme–feriebolig. På siden er både Danmark og udvalgte dele af Tyskland repræsenteret, så her er masser af muligheder og inspiration at hente til familiens eller kæresteparrets weekendophold.

Weekendophold.dk´s opbygning
Siden er inddelt i tre hovedkomponenter, nemlig i kategorierne Hoteller/Kroer, Feriecentre og Sommerhuse. Ud fra denne tredeling har besøgende adgang til Danmarks mest omfangsrige udvalg i ferieboliger. Nok så vigtigt er det ligeledes, at man på Weekendophold.dk altid finder et stort udvalg af gode tilbud, der lever op til Feline Aps´ høje krav til kvalitet.

Feline ApS driver i samarbejde med LEGOLAND® desuden portalen LEGOLAND–Travel.dk, der tilbyder ferieboliger til de mange gæster, der hvert år besøger LEGOLAND.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Administrerende direktør Erik Simonsen, tlf. 87 24 22 51
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar