mandag den 28. december 2009

Investorer har fokus på sol og sommer i Natal, Brasilien

Investorer har fokus på sol og sommer i Brasilien.

Brazil Homes Denmark, som beskæftiger sig med salg af boliger samt investeringsprojekter, oplever en stigende interesse fra investorer, som ønsker at erhverve sig jord i Nordøst Brasilien.
Brasilien er inde i en yderst positiv udvikling og specielt i det nordøstlige hjørne investeres der massivt i både infrastruktur, lufthavn, jord og boligprojekter.
Denne interesse har gennem det sidste stykke tid, fået de danske investorer til at vende blikket mod Natal.
Interessen spænder fra mindre grunde med plads til enkelte luksusvillaer til større jordstykker, hvorpå der skal projekteres ferieresorts og muligvis alternativ energi.

Udviklingen
Ved at følge andre landes udvikling i salg af boliger til sol glade europæere, har Brazil Homes Danmark fundet en niche i at tilbyde investeringsprojekter forholdsvist tidligt i dette nye marked. "Det har i mange år ikke været normen at vende øjnene fra Europa, når man tænker investerings– og byggeprojekter, derfor er priserne stadig lave sammenlignet med aktuelle markeder i Europa", udtaler Mikkel Küster, direktør og medejer af Brazil Homes Denmark. Desuden har Nordøst Brasilien den store fordel, at det er sommer året rundt med en temperatur på 25–32 grader, hvilket gør det til et yderst interessant område for investeringsprojekter, der blandt andet opføres med udleje for øje, da periode for udlejning er flere måneder længere end hvad vi ser i Europa.

"Priserne på jord i Natal stiger hele tiden, investorer sikrer sig byggejord, hvilket kun ser ud til at fortsætte" fortsætter Mikkel Küster. "Prisstigningerne er naturligvis afhængige af bl.a. grundens størrelse, beliggenhed og omkringliggende miljø, men det er ikke urealistisk at priserne på jord alene stiger omkring 20 % om året" fortsætter han og påpeger samtidigt, at det kræver solide rådgivere i investeringens hjemland, at erhverve jord i Brasilien og sætte investeringsprojekter op.

Brazil Homes Denmark har fra starten indgået samarbejde med professionelle aktører i både Danmark og Brasilien, hvilket absolut er en nødvendighed, for at operere på det brasilianske marked. Som Mikkel Küster udtaler "Brasilien er langt foran flere europæiske lande med hensyn til at opnå sikkerhed rent juridisk, men man skal vide præcis hvordan og efter års hårdt benarbejde er vi rustet til at binde an med flere investeringsprojekter." Brazil Homes Denmark går gerne ind og vurderer nuværende projekter i Brasilien men vil egentlig helst selv.
"Da vi var de første med Brasilien i Danmark får vi naturligvis mange henvendelser vedr. salg og nuværende investeringsprojekter, men vi siger blankt nej til projekter vi ikke kan gennemskue og hvor vi ikke kan være en del af hele processen", "vi tager ikke let på de projekter vi sætter op for investorer og vil man som vi, sælge sikkerhed i processen, så går det ikke at slippe projektet halvvejs" siger Mikkel Küster der har et ufravigeligt krav når der arbejdes med investeringsprojekter fra hans skrivebord: "Vi ser det også som et absolut must i et land som Brasilien at man i de økonomiske betragtninger gør plads til sociale bidrag", "der er virkelig gode indtjeningsmuligheder i Brasilien og at sætte et stort byggeprojekt op, uden at yde noget til lokalsamfundet, finder jeg helt uacceptabelt. I de projekter som vi indtil nu har sat op er der afsat en god pulje til sociale projekter som: uddannelse, sundhed og fritidscentre". "Ikke nok med at det giver et godt image til projektet i lokalområdet, Mikkel Küster mener generelt at denne type investering er fremtiden, at de investeringer der er med til at gøre en forskel og give mening for den endelige slutbruger, vil blive foretrukket af forbrugerne.

Beach Front Villa
Det er ikke kun investorer der higer efter det varme og solsikre Brasilien "folk med drømmen om en bolig i Brasilien findes absolut også i Danmark, hvilket tydeligt ses på vort kundekartotek", udtaler Mikkel Küster.
Og er man mere interesseret i at investere i sit eget lille paradis er det muligt at købe en Beach Front Villa direkte på stranden med egen pool og have fra 255.000 – en unik placering med et stort potentiale investeringsmæssigt.
Prisen på villaerne ligger langt under priserne på lignende projekter i Europa og uanset hvor man kigger hen, er det sjældent at finde en grund, hvor man fra havelågen går direkte ud på den hvide sandstrand og videre ud i de svalende bølger.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar