fredag den 25. december 2009

Danmarks største sommerhus-udlejningsportal har vokseværk

Som led i en ambitiøs internationaliseringsstrategi udvider Sommerhus–siden.dk (www.sommerhus–siden.dk) med over 15.000 feriehuse Europa.

Med optagelsen af mere end 15.000 feriehuse i 23 europæiske lande, sammenholdt med de eksisterende ca. 28.000 danske, omfatter Sommerhus–siden.dk’s katalog nu mere end 43.000 sommerhuse. Samtidig øges afstanden til konkurrenterne på hjemmemarkedet, og Sommerhus–siden.dk manifesterer sig solidt som Danmarks største portal for udlejning af sommerhuse.

Det er ingen hemmelighed, at den danske økonomi er i fin form, og at danskerne har fået flere penge mellem hænderne. Denne tendens mærkes især i feriebranchen, som gennem længere tid har oplevet en støt vækst, drevet af danskernes stigende interesse for rejser og oplevelser.

Også landene omkring os har vind i sejlene, og i hele Europa er der en enorm interesse for ferieoplevelser, og der er derfor meget stor efterspørgsel på feriehuse.

"Europæerne er rejselystne som aldrig før, så vi opruster og udvider vores katalog med udenlandske feriehuse for at imødekomme såvel vores danske som det stigende antal udenlandske kunders behov", udtaler direktør Erik Simonsen, Feline ApS.

Det europæiske turistmarked er stort og rummer et enormt potentiale, og med optagelsen af de mange nye udenlandske feriehuse slår Sommerhus–siden.dk, ifølge Erik Simonsen, to fluer med et smæk – Udvalget af sommerhuse gøres betragteligt større og mere alsidigt for danske turister, og samtidig melder Sommerhus–siden.dk sig for alvor ind i kampen om at tiltrække de mange europæiske turister, der fristes af et stort, samlet udvalg samt en nem og brugervenlig online booking.

Bag Sommerhus–siden.dk står Feline ApS, der driver nogle af landets største Internet portaler for online booking af ferieboliger. En af dem er Danmarks største ferieportal, www.feline.dk, med udlejning af mere end 25.000 sommerhuse, lejligheder i 60 feriecentre og værelser i 100 hoteller over hele landet.

Portalerne fra Feline ApS er nogle af landets bedst besøgte. I 2006 har mere end 130.000 personer således benyttet portalerne til at finde overnatningsmuligheder.

I samarbejde med LEGOLAND driver Feline ApS desuden portalen www.LEGOLAND–Travel.dk, der tilbyder ferieboliger til de mange gæster, der hvert år besøger LEGOLAND.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar