fredag den 3. januar 2014

Sommerhusudlejer sikrer kunderne den billigste pris

Mange danskere sætter pris på at bruge sommeren til at gå på opdagelse i nye egne af Danmark eller Europa, som de endnu ikke har oplevet. Europa blomstrer med sommerhuse, og den danske sommerhusudlejer, Sommerhussiden.dk fra Feline Holidays, markerer sig nu i konkurrencen om kunderne ved at iværksætte en prisgaranti med 1000 kroners bonus.
Sommerhussiden.dk er en dansk internetportal, med en omfattende database af sommerhuse og ferieboliger over hele Europa, med særligt fokus på Danmark. Når sommerferien skal planlægges, har danskerne således mulighed for at gå på jagt efter den bedste feriebolig i et udvalg på 28.000 sommerhuse alene i Danmark, og omkring 80.000 ferieboliger og hytter over hele Europa. Søgemaskinen på hjemmesiden giver mulighed for at specificere sin søgning ned til mindste detalje: Hvad er prisniveauet, må der medbringes husdyr, skal der være sauna, spabad eller swimmingpool og meget mere. Det bliver altså nemt og hurtigt at finde frem til den destination og den feriebolig, der opfylder familiens ønsker for ferien bedst muligt. Men initiativet til prisgaranti, kan Sommerhussiden.dk's kunder nu nyde godt af en økonomisk sikkerhed ved leje af deres sommerhuse.

1000 kroner hvis prisgarantien ikke holder
Sommerhussiden.dk har sat sig for at blive den udbyder, der kan tilbyde danskerne den billigste pris, uanset hvilket sommerhus, hytte eller feriebolig, der er tale om. Prisgarantien går i al sin enkelthed ud på, at kunderne ikke skal være i stand til at finde deres feriebolig til en billigere pris end deres, som det forholder sig på bookingtidspunktet. Ved at holde sig skarpt opdateret med det øvrige marked af sommerhusudbydere, stræber de efter konsekvent at kunne holde priserne niveauet under alle andre. Hvis kunderne alligevel opdager, at tilbuddet kan fås billigere et andet sted, betaler Sommerhussiden.dk straks differencen, og som en ekstra service, får kunderne udbetalt 1000 kroner i bonus.

Ved at gå skridtet videre end konkurrenterne og etablere en ambitiøs prisgaranti, giver Sommerhussiden.dk altså danskerne mulighed for at slippe for besværet med at sammenligne priser fra de forskellige udbydere. På deres hjemmeside kan interesserede læse nærmere om betingelserne for prisgarantien og begynde jagten efter den næste ferieoplevelse.


Læs mere her

tags: Danmark, Europa, internet, økonomi, portal, konkurrence, sommerferie, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar