fredag den 24. januar 2014

Nyt "Riverdance" show ved irsk arrangement på Fuglsøcentret. Flot program med irsk musik og dans gør "An Irish Evening" til en succes for 3. år i træk

Sidste år trak "An Irish Evening knap 600 glade gæster til Fuglsøcentret, og i 2014 har man besluttet at udvide det store arrangement til to dage. Programmet bliver meget irsk med et flot show med irsk stepdance, også kendt som "Riverdance" med Trad Lads & Green Steps, samt alle de kendte sange fra den grønne ø med gruppen The Islanders.
Irland kendt for stor gæstfrihed, enestående stemning og smittende musik og dans. Irerne selv kalder det for "craic". Craic kan egentlig ikke oversættes, men er den stemning, som opstår når man på en pub har en god, levende konversation i godt selskab med god musik, sang og historier – og uden tvivl en Guinness. Og så er man ikke en fremmed, men blandt venner. Og det er netop denne atmosfære fra den smaragdgrønne ø, som Fuglsøcentret på Mols overfører til "An Irish Evening".

Direktør Peter Brinks forventer at få udsolgt til begge aftener, hvor de mange gæster vil få mulighed for at opleve den sprudlende irske stemning, som "An Irish Evening" har skabt i de foregående to år. I år afholdes "An Irish Evening" på Fuglsøcentret fre. 26. og lør. 27. sep. 2014. Billetsalget er lige gået i gang med mulighed for at inkludere overnatning eller uden.

Læs mere her

tags: Island, Mols, atmosfære, 2014, Irland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar