onsdag den 8. januar 2014

Billigere rejser i 2014

Kamp om de gode hoteller i solen betyder: Billigere rejser i 2014
200 kroner. Så meget billigere er rejserne i gennemsnit over forårs- og sommersæsonen hos Star Tour, der årligt sender flest danskere på charterferie til varmere himmelstrøg. Det er logistikken bagom charterferien, og rejsearrangørernes indbyrdes kamp om de bedste hoteller, der medfører billigere rejser i år:

- Det er sådan, at for at kunne tilbyde vores kunder de bedste hoteller på rejsemålene i højsæsonen, er vi nødt til at lave kontrakter med hotellerne både langt tid før og efter selve højsæsonen, altså i ydersæsonerne i foråret og sensommeren. Desuden er den stigende konkurrence med antal flystole i markedet med til at præge prisudviklingen. Det betyder, vi i gennemsnit for hele sommersæsonen kommertil at kunne tilbyde billigere rejser til danskerne, så for forbrugerne er kampen om hotelsengene et scoop, kan man sige, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Egypten sænker hotelpriserne

Også Egyptens krise har indflydelse på de lavere rejsepriser i 2014. Star Tour åbner op for rejser til Egypten igen med 7000 pladser over foråret og sommeren, og egypterne har sænket prisen på hotellerne væsentligt i forbindelse med landets krise og det deraf følgende stop af ferierejser dertil. Det betyder, at Star Tour kan tilbyde rejser til Egypten til en langt lavere pris end normalt, hvilket afspejler sig i det gennemsnitlige fald i prisen på rejser i forår og sommer 2014.

Fakta:

Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2012 på 28 %. Star Tour er en del af TUI Nordic.
TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Europa, direktør, 2012, Finland, konkurrence, 2014, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar