fredag den 10. januar 2014

BEST WESTERN Hotel Royal, HOLSTEBRO.

Hotel Royal beliggende i Holstebro i Midtjylland indtråte den. 1. Januar 2014 i Best Western International, og Best Western tæller dermed 22 hoteller i Danmark og 1 hotel på Island.
Best Western International byder et nyt medlemshotel velkommen i Holstebro. BEST WESTERN Hotel Royal i Holstebro blev den 1. Januar medlem af den internationale hotelkæde med mere end 4.000 hoteller i hele verden, heraf 22 i Danmark og 1 på Island. I alt 160 hoteller i hele Scandinavian.

Det 3-stjernede BEST WESTERN Hotel Royal har alle moderne hotelfaciliteter pakket ind i den midtjyske idyl med den helt perfekte beliggenhed centralt i Holstebro centrum med udsigt til byens hjerte. Hotellet tilbyder 40 komfortable værelser. Desuden tilbyder hotellet morgenmadsrestaurant, lobbybar, gratis parkering og internet m.v.

Direktør, BEST WESTERN Hotel Royal, Troels Olesen udtaler: "Vi er meget stolte af at være medlem af Best Western International, og vi ser frem til at byde gæster fra hele verden velkommen til Holstebro og vores smukke natur og pulserende by.

"BEST WESTERN Hotel Royal passer med sin geografiske placering helt perfekt ind i Best Western familien bestående af individuelle kvalitetshoteller" siger Peter Laigaard Jensen, Country Manager, Best Western International, Danmark.

OM BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.

Best Western International Inc. er THE WORLD'S BIGGEST HOTEL FAMILY®, leverer marketing, reservationer og operational support til mere end 4000 individuelt ejede og drevne BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS® og BEST WESTERN PREMIER® hoteller i 100* lande og regioner over hele verden. Best Western har været førende i branchen siden 1946 og har vokset sig til et ikon, der byder 400.000* gæster velkommen hver nat over hele verden. Best Western er dedikeret til såvel fritidsrejsende som erhvervskunder og har en mission om at være førende i branchen inden for gæsteomsorg. I samarbejde med World Vision, som er en velgørenhedsorganisation, arbejder Best Western på at opbygge verdens største familie ved at sponsorere børn i nød over hele verden. Sammen med vores samarbejdspartnere AAA/CAA, Michael Waltrip Racing™ og Harley-Davidson® sørger vi for, at vores gæster får mest ud af hver eneste rejseoplevelse. Den hurtigste vej til en gratis overnatning på et af Best Western hotellerne er at blive medlem af Best Western Rewards®.

* Tallene er vejlende og kan variere.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, restaurant, EM, Holstebro, Island, Midtjylland, velgørenhed, organisation, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar