onsdag den 7. august 2013

Tusinder har givet sommerrejsen karakter: Her er sommerens bedste feriedestinationer

Sommerferien lakker mod enden, og allerede nu har over 50.000 danskere givet sommerens charterrejse karakter. Sicilien løber med førstepladsen over de feriedestinationer som danskere helst vil anbefale til andre, mens Samos, Dalaman, Vestkreta og Menorca følger trop på resten af top fem.

- Danskerne er i høj grad til rejsemål, hvor de både kan finde det autentiske, de små hyggelige byer, og badebugter og samtidig få en høj grad af komfort og service. Det er altid de rejsemål, der får de højeste kunde karakterer, og således også denne sommer, hvor den ultra charmerende italienske ferieø, Sicilien får en flot førsteplads, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Spørgeundersøgelse om sommerens rejser
En ny spørgeundersøgelse om denne sommers ferierejse, understøtter kundernes karaktergivning. 42 % svarer, at det er selve rejsemålet, byerne, havnen, de små stræder, som de var gladest for på deres ferie, udover at være sammen med dem, de holder af.

- Som rejsearrangører skal vi aldrig undervurdere rejsemålets charme. Det scorer højest, og langt højere end hotellets faciliteter, for eksempel. Jeg synes, det viser, at danskerne nok er et komfortabelt, men også meget nysgerrigt og opdagende folkefærd, også på vores ferierejser, mener Stig Elling.

Næst efter selve rejsemålet, lægger flest, nemlig 29 %, vægt på hotellet og dets faciliteter på ferierejsen.

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Fakta:
Star Tour A/S er Danmarks største charterrejsearrangør med en markedsandel i 2012 på 28 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Europa, direktør, førstepladsen, 2012, Finland, komfortabel, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar