lørdag den 31. august 2013

Sensommervejr lokker tusindvis sydpå

Det gode danske sommervejr fik flere til at blive hjemme end ellers, men stor efterspørgsel på rejser i august og september viser, at rejselysten er uformindsket. Og så er der sat ekstra fly ind til Kreta for at imødekomme ønsket om at holde efterårsferie på den populære ferieø.

Høj solskin, tørke og temperaturer på den rigtige side af de 25 grader hører til sjældenhederne i Danmark, men juli måned blev en af de bedste i Danmark i mange år, og det smittede af på rejsesalget. Den gode danske sommer fik flere til at blive hjemme end normalt.

Meget tyder imidlertid på, at lysten til at rejse er uformindsket og udsigten til en lang, mørk vinter får mange til at forlænge sommeren med en rejse sydpå.

September-rejser i høj kurs
Vi har usædvanlig stor efterspørgsel på solskinsrejser i august og september. Hvor mange var henholdende henover sommeren og særligt i juli måned, er der nu meget run på pladserne, som der selvsagt bliver færre af for hver dag. Det er dog ikke helt overraskende, for en varm sommer i Danmark giver mange lidt luft i feriebudgettet til at tage en ekstra efterårs- eller vinterferie under sydens sol , fortæller direktør Søren Falk Lauritsen, som i øvrigt forsikrer, at der er håb forude.

Prøv Kreta i oktober
I oktober måned er der f.eks. ekstra pladser til Kreta, der er et af danskernes absolutte yndlingsrejsemål det gælder også i ydersæsonerne.

Vi oplever, at Grækenland generelt er et særdeles populært rejsemål i skolernes efterårsferie, og især Kreta, der har et fint miks af gode strande, charmerende byer og landsbyer, spektakulære naturseværdigheder og spændende kulturhistorie er lidt af et tilløbsstykke. Af samme grund har vi indsat tre ekstrafly til Kreta i netop uge 42 , forklarer Søren Falk Lauritsen.

Fly fra København og Billund
Både feriegæster i Øst- og Vestdanmark tilgodeses med de ekstra efterårsferieflyvninger til Kreta, oplyser Falk Lauritsen Rejser. To af flyene til Kreta afgår således fra København, mens det sidste afgår fra Billund. Sammenlagt betyder det, at Falk Lauritsen Rejser kan tilbyde cirka 600 ekstra pladser i efterårsferien, oplyser rejsebureauet.

For yderligere informationer kontakt Søren Falk Lauritsen på 2128 5433.


Læs mere her

tags: Danmark, København, Billund, direktør, Grækenland, rejsebureau, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar