lørdag den 10. august 2013

Nyt partnerskab mellem Agoda.com og flyselskabet Scoot giver nemmere hotelreservationer

Agoda.com, Asiens førende hjemmeside for hotelreservationer og en del af den Nasdaq-børsnoterede Priceline Group (Nasdaq:PCLN), har annonceret et partnerskab med budgetluftfartsselskabet Scoot, der vil give kunder mulighed for at reservere hoteller på deres destinationer uden at forlade Scoots hjemmeside.

Scoot, der markedsføres som et luftfartsselskab for de unge, de der føler sig unge og de der søger god værdi , er den lavprisfokuserede del af Singapore Airlines, som tilbyder sine gæster flyrejser af stor værdi samt mulighed for at vælge den luksus og de serviceydelser de ønsker. Virksomheden der blev etableret i november 2011 har skabt sin egen niche baseret på Scootitude ; et udtryk der beskriver det unge flyselskabs unikke attitude som værende anderledes, engageret og vild med sjov.

Kunder der besøger www.flyscoot.com/hotels kan nu se tusindvis af hoteller fra Agoda.com s hoteloversigt og reservere værelser over hele verden samt drage fordel af Agoda.com s garanti for den laveste pris.

Agoda.com s kommercielle direktør, Ernst Hemmer, udtaler om aftalen: Partnerskabet mellem Agoda.com og Scoot giver mening på mange måder. Begge virksomheder lægger stor vægt på at skabe en problem- og stressfri kundeoplevelse, og begge stræber efter at være lette at nå og forbindes med for at gøre rejser mere prisvenlige og tilgængelige for rejsende, der er på udkig efter fremragende tilbud.

Scoots vækst siden jomfrurejsen i juni 2012 har været imponerende fra forretningsplan til fungerende luftfartsselskab på mindre end et år og med fem Boeing 777-200-flyvere i drift samt yderligere 20 Boeing 787 ere på vej.

Hos FlyScoot.com kan vores gæster glæder sig over en et-stops service til at reservere flybilletter samt mulighed for at tilføje ekstra services, som baggagetilvalg, sædevalg, måltider, underholdningsservicen ScooTV, tæpper og sovemasker, adgang til lounge på 1. klasse, rejseforsikringen ScootProtect og nu også ScootStays, der tilbyder prisvenlig overnatning over hele verden , siger Scoots administrerende direktør, Campbell Wilson. Vi er glade for at kunne benytte Agoda.com s omfangsrige hoteludbud og brugervenlige reservationsservice, og vi vil fortsætte med at arbejde med forskellige partnere for at hjælpe vores gæster sammensætte den mest værdiskabende rejseoplevelse som muligt!

Om Agoda Company Pte Ltd:
Agoda Company Pte Ltd (Agoda.com) er en førende online hotelreservationsvirksomhed baseret i Asien, der specialiserer sig i at sikre de laveste hotelpriser. Agoda.com er en del af Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Agoda.com's netværk inkluderer mere end 285.000 hoteller over hele verden. Flere end 1.200 multinationale medarbejdere over hele verden leverer en førsteklasses-service, der på en unik måde kombinerer viden og lokale forbindelser for derved at levere de bedste hoteltilbud for både forretnings- og fritidsrejsende.
Derudover kan Agodas kunder deltage i Agodas Bonusprogram, der kan give yderligere rabatter og gratis overnatninger. Som medlem af Pacific Asia Travel Association (PATA) er Agoda.com's mål at promovere rejser ved at gøre dem mere prisoverkommelige og tilgængelige for flere personer.

Læs mere her

tags: 2011, billetter, direktør, Nasdaq, Asien, luftfartsselskab, 2012, virksomhed, Boeing, stress, Singapore, sprog, flybillet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar