onsdag den 14. august 2013

Løb en Marathon på Mallorca og tag barnet gratis med på ferie: Billig efterårsferie for de aktive familier

En fantastisk sommer går på hæld, og det er på høje tid at lægge planer for efterårsferien, der, traditionen tro, er en eftertragtet uge i forhold rejser. Og hvorfor ikke kombinere et skud sol og varme inden vinteren sætter ind med et Marathon på Mallorca Specielt når man nu kan tage et barn med helt gratis og evt. nr. 2 barn til kun 1998 kr.*

TUI Marathon løber af stablen for 9. år, og Star Tour fejrer det med et aktivt tilbud for hele familien.

- Marathon er jo blevet en dille blandt rigtig mange danskere, og i det hele taget er det in at holde sig i form og være aktiv, også på ferien. I efterårsferien kan man tage familien billigt med til vores komfortable børnefamiliehotel på Mallorca, og løbe en Marathon. To gode oplevelser på én uge, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Der tilbydes også halvmarathon og 10 km Nordic Walking, så i princippet kan hele familien være aktive i efterårsferien på Mallorca.Tilbuddet gælder afgang den 14.10 fra Kastrup, fly t/r og en uges ophold på Blue Star Ses Fotges i Alcudia.

Star Tour har desuden indsat ekstra fly til den eftertragtede efterårsferie, både fra Jylland og København til populære feriemål som Mallorca, Antalya, Rhodos, Kreta og Bodrum.

Læs mere om TUI Marathon og tilbuddet her:
www.startour.dk/marathon

*Fakta:
- Nr. 2 barn koster 1998; i ekstra seng.
- TUI Marathon koster 60 Euro at deltage i.
- Begrænset antal pladser

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13

Læs mere her

tags: København, direktør, Kastrup, Jylland, 1998, efterårsferie, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar