tirsdag den 27. august 2013

Apollo indstiller rejser til Egypten til nytår - Lanzarote lanceres

Som følge af at det danske Udenrigsministerium fortsat fraråder ikke-nødvendige rejser til Egypten har Apollo besluttet at indstille alle Egyptens-rejser til og med nytår 2013. Nærmere bestemt 10.000 gæster vil blive berørt af beslutningen, men alle tilbydes nu et alternativt rejsemål.

Fra januar 2014 genoptager vi flyvninger til Hurghada fra København og Billund, mens Sharm el Sheikh annulleres for hele vintersæsonen 2013 / 2014. Vi har en klar ambition om at kunne tilbyde alle dem, der har booket en rejse til Egypten, et alternativt rejsemål og hotel, og det er baggrunden for, at vi nu har valgt at indsætte ekstrafly fra Billund til Tenerife og fra Kastrup til Gran Canaria. Herudover lancerer vi Lanzarote som nyt rejsemål fra denne vinter , konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Udenrigsministeriet fraråder fortsat ikke-nødvendige rejser til Egypten, og det er uvist, hvornår rejsevejledningen ændres tilbage til normal.

Baggrunden for at indstille alle Egyptens-rejser frem til nytår er, at Apollo vurderer, at det vil være utilfredsstillende at gå i uvished i forhold til, om man kommer af sted på sin Egyptens-rejse eller ej. Med beslutningen sikres, at så mange som muligt kan få et alternativt rejsemål og hotel.

Tidligere tog Apollo beslutning om at indstille alle Egyptens-rejser frem til og med den 7. oktober 2013, og nu forlænges perioden til nytår med.

Alle indbookede Egyptens-gæster, som har en Egyptens-rejse med afrejse før nytår vil nu blive kontaktet af Apollo i den rækkefølge, de skulle have været rejst. Finder man ikke et alternativt rejsemål, tilbydes de at afbooke rejsen gratis.

Det er tragisk for egypterne, at vi må indstille rejser til Egypten, og vi håber på, at situationen i landet må stabiliseres så hurtigt som muligt. Mange egyptere, hovedsageligt dem bosat ved Rødehavet, er afhængige af indtægterne fra turismen , slutter Rikke Koks Andreassen.

Situationen i Egypten har haft en positiv indvirkning på Apollos salg af rejser til blandt andet Jordan, som ligger 15 % over booking-niveau på samme tidspunkt i 2012.

For mere information:
Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mob.: +45 22 20 13 40
E-mail: Rikke.Koks.Andreassen@kuoni.dk

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, København, Billund, Kastrup, nytår, 2013, Udenrigsminister, 2001, datterselskab, 2012, Finland, kommunikation, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar