torsdag den 20. juni 2013

Rejseblog har fået en flyvende start

Rejseblokken gik i luften den 27. maj, og allerede indenfor de første to uger, rundede den over 2.000 unikke besøgende. Siden er kurven gået støt opad. Målet er at blive Danmarks bedste rejsemagasin. Det sted, hvor man søger hen for at få det helt særlige tip til en spændende restaurant i London eller en speciel by i Thailand.

Bag siden står de to erfarne journalister, Karen Seneca og Lone Holm.

Lone Holm er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet. Hun har blandt andet arbejdet for Berlingske, B.T. og Femina, er forfatter til bogen De 5 på Lotte , og har på det seneste efteruddannet sig i online marketing & sociale medier , grafisk design og Wordpress .

Vi har mange planer for Rejseblokken, men valgte at gå online, fordi vi ville have respons fra læsere i stedet for at sidde og nørde med projektet selv. Lige nu arbejder vi på at fylde spændende indhold på siden, samtidig er vi i gang med at udvikle en app og vores egen YouTube-kanal.

Karen Seneca har en fortid som journalist på Ekstra Bladet, hvor hun bl.a. dannede parløb med Joan Ørting under navnet Varm weekend . Hun har været med til at starte oestrogen.dk og magasinet Liv, og er forfatter til fem bøger deriblandt Europas kronprinsesser og GPS til mænd, kvinder & kærlighed :

Jeg har altid rejst meget, og skrevet rejseartikler til forskellige medier, men jeg har meget mere på hjertet end det. Jeg manglede et sted, hvor jeg kunne beskrive nogle af alle de fascinerende, sjove og sære ting, man støder på, når man rejser. Og hvor jeg kunne læse andres tip. Et personligt sted. Og når det ikke er der, må vi jo skabe det selv.

Læs mere her

tags: Danmark, Ekstra Bladet, Europa, restaurant, Thailand, B.T., London, Roskilde, prinsesse, journalist, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar