onsdag den 15. maj 2013

Sommerferien gambles der ikke med

Sommersalget ligger på nuværende tidspunkt 18 % foran sidste års sommersalg. Flere ekstrafly til Middelhavet er netop lagt op. De klassiske feriesteder er efterspurgt, og en række nyheder på rejsefronten er herudover faldet i danskernes smag

Der er indsat ekstrafly fra Kastrup til Tunesien (Sousse og Hammamet) i skolernes sommerferie, ligesom Apollo har indsat ekstrafly til den græske ø Kos og Bulgarien fra Billund. Herudover er der indsat ekstrafly til Kreta og Rhodos i efterårsferien, da de to græske øer appellerer enormt til danskere.

-Det kolde forår giver varme telefonlinjer. Det gælder ikke mindst skolernes sommerferie, hvor børnefamilier vil sikre sig en uges familieferie i varmen. Foråret bider stadigvæk, og som mental overbygning frygter man en ligeså kold sommer som i 2012, hvor de behagelige varmegrader først fandt Danmark ultimo august, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Danskerne søger de klassiske rejsemål som findes i det græske øhav, blandt De Kanariske Øer og på Tyrkiets riviera. Men også nye rejsemål vinder indpas.

-Lockout-perioden gjorde, at mange holdt igen med at bestille ferien, da man frygtede, at børnenes skoleferie kalendermæssigt ville komme til at ligge senere. Nu er alle lockout-spøgelser manet i jorden, og ferien skal i hus. Herudover oplever vi, at man ikke er bange for at prøve noget nyt i år, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Sommerens nyheder er blandt de rejsemål, der sælger rigtigt godt. Det gælder blandt andet Kroatien med kendissernes favorit, Hvar, og Korfu og Samos, hvor nye områder med gode hoteller er kommet til i år. Det gælder Korfu By samt Paleokastritsa. Også billedskønne Kokkari på Samos, en lille fiskerby, sælger godt.

Den nye, lille lufthavn, Gazipasa, som kun ligger en halv times kørsel fra Alanya by, og som Apollo har introduceret fra denne sommer, har vist sig populær at flyve til, når man vælger Alayna som rejsemål. Indtil nu har danske rejsende benyttet Antalya Airport, der ligger to timers kørsel fra Alanya.

Apollo tilbyder 100.000 sommerrejser til sommer, og der rejses ud af Kastrup, Billund, Odense og Aalborg Lufthavn.


De mest populære rejsemål denne sommer

1. Kreta (det græske øhav)
2. Fuerteventura (Spanien)
3. Alanya (Tyrkiet)
4. Santorini (det græske øhav)
5. Rhodos (det græske øhav)

Ricing stars

1. Kroatien, Hvar
2. Samos, Kokkari
3. Korfu, Korfu By

For mere information:
Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mob.: +45 22 20 13 40
E-mail: Rikke.Koks.Andreassen@kuoni.dk

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Billund, Kastrup, Spanien, Odense, 2001, Aalborg, græske, jorden, datterselskab, 2012, Kroatien, Finland, kommunikation, Bulgarien, sommerferie, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar