lørdag den 25. maj 2013

Ekstrafly til Tunesien

Apollo indsætter ekstrafly fra København til Tunesien. Det flyver i perioden fra den 22. juni til den 3. august som et ekstra højsæsonsfly. Ekstraflyet vil sikre, at yderligere 1.500 danskere kan holde sommerferie i Tunesien, der de seneste par år er blevet mere og mere populært blandt forkomne nordboere, der søger sol, varme og gode strande.

Apollo sender i forvejen cirka 15.000 rejsende fra Kastrup og Billund til Tunesien i løbet af sommersæsonen.

Tunesien er blevet et mere og mere populært rejseland for danskere de seneste fem år, og salgstakten i år er igen endnu bedre end sidste år. Derfor indsætter vi ekstrafly dertil, som flyver en gang ugentligt i skolernes sommerferie. Dette som supplement til de 15.000 rejsende til Tunesien, vi har i forvejen fra Kastrup og Billund , konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Tunesien råder over nogle af de mest kridhvide strande, og herudover er hotelstandarden høj.

Prisniveauet er endvidere favorabelt, og det gælder både i lokalområderne på restauranter og i basarer, men det gælder også for hotellerne. En 14 dages rejse til Tunesien kan typisk koste mellem 3.000 kr. og 4.000 kr. mindre end en tilsvarende rejse til Spanien eller det græske øhav, som dog stadigvæk tæller blandt Apollos allermest populære rejselande om sommeren.

Lommepengene rækker langt, men også oplevelsesmuligheder som kamelridning i Saharaørkenen, udforskning af gamle byer og indkøb i fine basarer er noget, danskerne gør i Tunesien. Apollo tilbyder rejser til både Hammamet og Sousse.

I 2012 viste tallene fra UN World Tourism Organisation (UNWTO), at der var store stigninger af rejsende til Afrika, bl.a. som følge af flere rejsende til Tunesien og Egypten.

Hvorfor kan danskerne godt lide Tunesien

Spørger man Apollos fanbase på Facebook-siden, hvad det er ved Tunesien som rejseland, der trækker, svares der sådan:

1. Tunesien har nogle af de fineste og mest kridhvide sandstrande: 40 %
2. Det er sjovt at tage på ørkentur og ride på kameler: 17 %
3. Tunesien har dejlige hoteller: 11 %
4. Flyveturen til Tunesien er kun på 4,5 time: 7 %
5. Der er noget for enhver smag i Tunesien, for hele familien og for begge køn: 7 %
6. Andet: 7 %
7. Den tunesiske gastronomi er god: 5 %
8. Der er mange gode basarer i Tunesien, hvor tæpper og andet kan købes billigt: 2 %
9. Tuneserne er gode til spontan hygge, med the til 2 %
10. Afslapning og velvære er i højsædet i Tunesien: 2 %

251 personer svarede på undersøgelsen på Apollos Facebook-portal.
Der er ydermere 44 kommentarer, der veksler mellem uddybning af svarmulighederne og vejret som en vigtig faktor i Tunesien.

Læs mere her

tags: København, Billund, restaurant, Kastrup, Spanien, Facebook, portal, græske, 2012, ørken, penge, kommunikation, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar