lørdag den 4. maj 2013

Agoda starter nyt samarbejde med WuBook for at tilbyde fantastiske hoteltilbud i Rusland

Asiens førende hjemmeside for hotelreservationer og en del af den Nasdaq-børsnoterede Priceline Group (Nasdaq:PCLN), starter nyt samarbejde med WuBook for at skabe et strategisk partnerskab, der vil gøre det muligt for Agoda.com at tilføje Wubooks hotelliste i Rusland til sit globale netværk.

WuBook, der blev etableret i 2008 og har hovedsæde i Fano i Italien, er én af de førende teknologivirksomheder i den globale hotelbranche. Virksomhedens gæstfriheds-softwareløsninger bl.a. Channel Manager, Booking Engine og PMS Zak tilbyder en effektiviseret og praktisk metode for hoteller til at uploade deres værelsespriser og -detaljer for derved at skabe distribution til online rejsebureauer (OTAere) og andre populære kanaler.

Siden etableringen i 2008 har virksomheden oplevet hurtig vækst, og den har nu mere end 2.300 hoteller over hele verden. Med dette nye partnerskab kan Agoda.com s kunder få adgang til 500 nye hoteller i det store og fascinerende Rusland. Fra den travle livsstil i hovedstaden Moskva, til det kulturelle og handelsmæssige midtpunkt i Skt. Petersborg, og til det smukke Siberien og de russiske stepper, så er landets sande pragt umulig at værdsætte på en enkelt rejse.

Det nye partnerskab mellem Agoda.com og WuBook gør det dog muligt nu for besøgende at rejse mere, overnatte længere og benytte sig af de bedste overnatningsmuligheder end nogensinde før, hvilket giver dem mere tid og flere muligheder for at få det mest mulige ud af deres russiske ferie. Besøg WuBooks hjemmeside på www.en.wubook.net.

For at få adgang til specielle tilbud på hoteller over hele verden fra Agoda så besøg venligst vores hjemmeside www.agoda.dk. Synes godt om os på Facebook www.facebook.com/agoda eller følg os på Google+ http://plus.google.com/+agoda

Om Agoda Company Pte Ltd:
Agoda Company Pte Ltd (Agoda.com) er en førende online hotelreservationsvirksomhed baseret i Asien, der specialiserer sig i at sikre de laveste hotelpriser. Agoda.com er en del af Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Agoda.com's netværk inkluderer mere end 250.000 hoteller over hele verden. Flere end 1.200 multinationale medarbejdere over hele verden leverer en førsteklasses-service, der på en unik måde kombinerer viden og lokale forbindelser for derved at levere de bedste hoteltilbud for både forretnings- og fritidsrejsende.
Derudover kan Agoda-kunder optjene bonuspoint, som kan bruges på fremtidige bestillinger. Som et medlem af Pacific Asia Travel Association (PATA) er Agoda.com's mål at promovere rejser ved at gøre det mere prisoverkommeligt og tilgængeligt for flere personer.

Læs mere her

tags: 2008, Italien, Nasdaq, Rusland, Facebook, Asien, Google, virksomhed, Moskva, hovedstad, teknologi, strategi, rejsebureau, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar