fredag den 22. marts 2013

Sardinien hitter blandt jyderne

Ryanair s direkte rute fra Billund til Alghero, har gjort den italienske ferieø Sardinien, til et meget populært rejsemål blandt jyderne. Det har givet et boom i salget hos rejsebureauet Mountain Adventures, som er specialister i aktive rejser.

Mountain Adventures adm. direktør Renè Andersen udtaler: Ryanair flyver to gange om ugen til Sardinien til billetpriser helt ned til 119,- kr per vej. De billige flybilletter kombineret med Sardiniens mange muligheder for aktive oplevelser, har for alvor sat gang i salget af vores cykelture og vandreture .

Renè Andersen fortsætter: Sardiniens smukke kystlinie og barske bagland gør øen til den perfekte destination for en vandreferie. Det bedste sted at vandre på Sardinien, er i den vilde østlige del af øen, hvor Supramonte bjergene møder Middelhavet. Sardinien er også den ideelle destination for en cykelferie. Her er svimlende skøn natur, reminiscenser fra den ældgamle nuraghiske kultur, rester af romerske bosættelser, middelalderbyer og behagelige sandstrande ud til det azurblå Middelhav .

Foråret og sensommeren er pragtfulde tidspunkter at opleve Sardinien på, med behagelige temperaturen og ægte Middelhavsstemning. Man spiser utroligt godt på Sardinien og der produceres masser af god vin på øen, så det er på alle måder en behagelig destination. Juli og august er de mest populære tidspunkter og priser er dermed også lidt højere slutter Renè Andersen. Læs mere om cykel- og vandreturene på www.mountain-adventures.dk


Læs mere her

tags: billetter, Ryanair, Billund, direktør, Mou, rejsebureau, flybillet, vandreferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar