mandag den 18. marts 2013

Sådan får børnefamilien en billig sommerferie

Der kan være flere tusinde kroner at spare på at booke sommerferien nu. Priserne på årets sommerrejser stiger nemlig, jo tættere man kommer på højsæsonen.

Uanset om sommerferien går til Kreta eller Mallorca, er der tusindevis af kroner at spare på at booke årets sommerferie netop nu.

Et af de store feriemål for børnefamilierne er Kreta, og her kan en børnefamilie på fire personer lige nu komme af sted i børnenes skolesommerferie for 13.000 kr. Den lave pris skyldes blandt andet, at der stadig er ledige pladser på lavprisselskabernes direkte fly , siger Jan Lockhart, adm. direktør hos FDM travel.

De seneste år er det blevet populært at flyve billigt for så i stedet at bruge lidt ekstra penge på enten hotellet, billeje eller andre fornøjelser på ferien. Men mange rejsende er ikke klar over, at det kan være dyrt at vente med at booke.

Prisen på sommerferien afhænger især af flyprisen, og den bliver kun højere, jo nærmere vi kommer afgang. Vores erfaring fra de tidligere år viser, at flyprisen mere end fordobles i de kommende måneder, så det gælder om at være ude nu, hvis man ikke vil betale mere end sin nabo for den samme ferie , siger Jan Lockhart.

Det er i dag muligt at flyve billigt og direkte til populære steder som fx de græske øer, Mallorca og De Kanariske Øer. Derudover er en af fordelene ved at booke selv, at man selv kan bestemme, hvornår og hvor længe man vil være af sted, ligesom man selv vælger, hvor og hvordan man vil bo. Modsat traditionel charterferie gør det ferien langt mere fleksibel. Skal man have de afgange og ferieboliger, der passer familien bedst, er udbuddet også størst, jo tidligere man er ude.

Læs mere her

tags: direktør, græske, FDM, penge, lavprisselskaber, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar