tirsdag den 19. februar 2013

Markant flere sønderjyder rejser fra Hamborg

Hamborg lufthavn har i løbet af de seneste to år fået 37 procent flere flyrejsende fra Danmark. Hovedparten er sønderjyder, der har fået øjnene op for billige charterrejser fra tyske rejsebureauer, forklarer dansk ekspert i rejser fra Tyskland.

Der er ca. 30 procent at spare på charterrejser fra tyske rejsebureauer, og det har i den grad lokket flere sønderjyder til Hamborg lufthavn.

Det vurderer det danske rejsebureau SkovRejser.dk, der formidler charterrejser fra tyske rejsebureauer.

Billigere rejser tiltrækker danskerne
Fra 2010 til 2012 er antallet af danske flyrejsende vokset fra 100.000 til 137.000 altså 37 procent -, viser nye tal fra Hamborg Lufthavn. Hovedparten kommer fra Sønderjylland. Især sønderjyderne synes, at det er attraktivt at rejse over Tyskland, fordi lufthavnen er relativt tæt på. Samtidig er priserne på rejserne 30 procent billigere end i Danmark, så der er rigtig meget at spare, siger direktør Henrik Skov hos SkovRejser.dk, der tilbyder pakkerejser gennem tyske rejsebureauer.

Flere danske rejsende i 2013
Ifølge Hamborg Lufthavn udgør de danske rejsende én procent af det samlede antal flypassagerer, der lægger vej forbi lufthavnen. Lufthavnen forventer, at antallet af danske rejsende vokser yderligere i 2013.

Faktaboks 1: Tjek priserne på tyske charterrejser her!
Log ind på www.SkovRejser.dk. Du har adgang til mere end 60 forskellige rejseselskaber.
Alle sider og hoteller er med dansk support og dansk hjemmeside.
Du behøver ikke at booke fra uge til uge, men kan bestille for tre, fire, fem dage osv.

Billedtekst
Sønderjyderne er allerede godt i gang med at købe deres sommerferie. Og mange vælger at købe den via tyske rejsebureauer, fordi det er markant billigere, forklarer SkovRejser.dk.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, Tyskland, direktør, 2013, 2012, Sønderjylland, rejsebureau, sommerferie, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar