mandag den 25. februar 2013

Flere jyder gør en god handel og rejser fra Hamborg

Hamborg lufthavn har i løbet af de seneste to år fået 37 procent flere flyrejsende fra Danmark. Hovedparten er jyder, der har fået øjnene op for billige charterrejser fra tyske rejsebureauer, forklarer dansk ekspert i rejser fra Tyskland.

Der er ca. 30 procent at spare på charterrejser fra tyske rejsebureauer, og det har i den grad lokket flere jyder til Hamborg lufthavn.

Det vurderer det danske rejsebureau SkovRejser.dk, der formidler charterrejser fra tyske rejsebureauer.

Billigere rejser tiltrækker jyderne
Fra 2010 til 2012 er antallet af danske flyrejsende vokset fra 100.000 til 137.000 altså 37 procent -, viser nye tal fra Hamborg Lufthavn. Hovedparten kommer fra Jylland. Jyderne synes, at det er attraktivt at rejse over Tyskland, fordi priserne på rejserne er 30 procent billigere end i Danmark. Folk vil jo gerne gøre en god handel, og her er der flere tusinde kroner at spare, siger direktør Henrik Skov hos SkovRejser.dk, der tilbyder pakkerejser gennem tyske rejsebureauer.

Flere jyske rejsende i 2013
Ifølge Hamborg Lufthavn udgør de danske rejsende én procent af det samlede antal flypassagerer, der lægger vej forbi lufthavnen. Lufthavnen forventer, at antallet af danske rejsende vokser yderligere i 2013.

Faktaboks: Tjek priserne på tyske charterrejser her!
Log ind på www.SkovRejser.dk. Du har adgang til mere end 60 forskellige rejseselskaber.
Alle sider og hoteller er med dansk support og dansk hjemmeside.
Du behøver ikke at booke fra uge til uge, men kan bestille for tre, fire, fem dage osv.

Billedtekst
Jyderne er allerede begyndt at bestille deres sommerferie. Det gør mange via tyske rejsebureauer for at spare penge, fortæller SkovRejser.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, Tyskland, direktør, 2013, Jylland, 2012, penge, rejsebureau, sommerferie, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar