tirsdag den 5. februar 2013

Festkoncept på charterferien et stort hit blandt seniorerne

Den tid hvor det lokale forsamlingshus eller byens kro var den sikre ramme om familiefesten, hvad enten man skulle fejre en barnedåb, et bryllup eller en rund fødselsdag, er for længst ovre. I dag tager man gerne de vigtigste venner og nærmeste familie med på charterferien, og holder familiefest i varmen.
Der er flest jyder blandt de mange, der har købt Star Tours festkoncept, Festen du aldrig glemmer, og flest skal fejre 60 års fødselsdag på ferien.

- Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel på vores festkoncept, hvor værten bl.a. rejser gratis, når der er minimum ti andre med i selskabet, og faktisk er hele 65 % af festkunderne fra Jylland. Langt de flest tager til varmen for at fejre deres 60 års fødselsdag, og det hænger nok sammen på den måde, at man stadig er frisk i den alder, har penge på bankbogen og mod på nyt, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Allerede nu har Star Tour 150 grupper med gennemsnitligt 16 personer, der har booket Festen du aldrig glemmer den kommende sommer. Tyrkiet og Mallorca er mest populære festdestinationer.
Der er 20 procent flere 60 års fødselsdage i forhold til sidste sommer.

- Det er endnu tidligt på året, så jeg regner med vi når op på minimum det dobbelte antal festgrupperejser til sommer. Og jeg tror faktisk tendensen med fordelingen af 65 % jyske kunder holder, for det er fortsat her efterspørgslen stiger mest, siger Stig Elling.

Fotos af familiefest i solen kan downloades her:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp PRESSID=0003913

Fakta:
Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2012 på 25 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Europa, direktør, downloade, Jylland, 2012, penge, bryllup, Finland, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar