fredag den 22. februar 2013

Derfor tager danskerne på rejsemesse i Herning

Kontante rejsetilbud og gedigen underholdning er blandt de ting, der trækker folk til Ferie for Alle. Det viser stor undersøgelse foretaget af Falk Lauritsen Rejser.

Med mere end 3.000 branchefolk og langt over 60.000 besøgende er rejsemessen Ferie for Alle et stort tilløbsstykke og den største messe af sin art i Skandinavien.

Her er der mulighed for at høre inspirerende rejseforedrag, se de seneste nye campingvognsmodeller eller bladre i kataloger og indsamle viden om nye og velkendte rejsemål.

Man kan også være heldig at vinde i en konkurrence, smage på delikatesser og eksotisk mad eller naturligvis finde et godt tilbud. Især det sidste trækker folk af huse. Tanken om at finde et godt og konkret rejsetilbud er ifølge en undersøgelse blandt 1453 gæster fra Falk Lauritsen Rejser det vigtigste incitament til at besøge messen. Lidt mere end halvdelen af dem som har svaret, mener at tilbud er vigtigst.

Vi vil have inspiration og foredrag
Andre vigtige grunde til at tage på rejsemesse er ifølge rundspørgen at få inspiration i form at brochurer og kataloger samt at høre spændende rejseforedrag.

Underholdning, deltagelse i konkurrencer, samvær med familien samt muligheden for at se det seneste nye rejseudstyr kommer ind på de næste pladser.

Der er en lille overvægt af mænd, som gerne vil til rejsemesse i Herning, og det er især de lidt ældre rejsende, som er på jagt efter et konkret ferietilbud på messen, kan undersøgelsen også afsløre.

Stor synlighed på messen
For direktør Søren Falk Lauritsen er det interessant at få bekræftet, hvorfor så mange mennesker vælger at lægge vejen forbi Herning fra 22.-24. februar:

Vi er meget synlige på messen, og forsøger at tilgodese både børn og voksne med sjove og attraktive konkurrencer. Vi har også fået nogle af vores dygtige og indsigtsfulde rejseledere til at komme og holde inspirerende foredrag og endelig står vores kompetente salgspersonale klar med gode råd og vejledning samt en lang række rigtig gode rejsetilbud.

Vi vil gerne gøre vejen fra inspiration til handling så kort som mulig, for selvom Ferie for Alle er en mulighed for at tilbringe en hyggelig weekend med familien, så er det jo rejsen og de store oplevelser sydpå, der først og fremmest er i centrum. Det glæder os, at vi tilsyneladende er på bølgelængde med vores gæster , udtaler Søren Falk Lauritsen.

Besøg os på Google+.

Følg os på Twitter her.

For yderligere informationer kontakt Søren Falk Lauritsen på 2128 5433


Læs mere her

tags: direktør, Google, Herning, campingvogn, konkurrence, Skandinavien, rejseleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar