fredag den 4. januar 2013

Voksenhoteller boomer - Nye åbner på Rhodos og Mallorca

I 2007 åbnede Spies det første hotel kun for voksne. Sidste år tilbød man 10 hoteller, og den kommende sommer åbnes endnu to Sunprime Hotels på to af de mest populære sommerrejsemål, Mallorca og Rhodos. For alle hotellerne gælder det, at aldersgrænsen er 16 år.

- Voksenhotellerne er - sammen med All Inclusive-konceptet - to af de mest markante rejsetrends i 2013. Andre trends er hoteller med eget vandland og hotelrum med egen swimmingpool eller direkte adgang fra værelset til en pool, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det nye voksenhotel på Rhodos får navnet Sunprime Miramare West Coast Beach og ligger direkte på stranden kun tre kilometer fra Rhodos by. Det er bygget i 1958 af den kendte Onassis-familie. Her har bl.a. Winston Churchill, Maria Callas, Gregory Peck, Anthony Quinn og Jackíe Kennedy holdt ferie. Nu er hotellet og dets 174 suiter, som ligger i bungalows i haven direkte til en lagune, renoveret.

Det samme er tilfældet på Mallorca, hvor Spies til april åbner det andet Sunprime Hotel på øen. Det får navnet Sunprime Waterfront Palma Beach, og ligger også direkte på stranden i Playa del Palma. I disse måneder gennemgår hotellet med dets 191 suiter en omfattende renovering. Som på alle andre Sunprime Hotels, bliver der spa med fitnesscenter, hvor uddannede SATS-trænere står for gruppetræningen.

Skibsreder Onassis byggede Miramare Wonderland i 1958 - nu bliver Rhodos-hotellet det 12. medlem af Sunprime Hotels.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland, flyselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotelselskabet Resorts & Hotels. Sidstnævnte driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Den nordiske rejsekoncern er en del af Thomas Cook Group plc, som er noteret på London-børsen.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, 2013, London, 2007, Finland, Europe, kommunikation, fitness,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar