lørdag den 12. januar 2013

Udlejning af feriebolig er stigende til danskerne

Nye tal for udlejning af feriebolig fra Danmarks Statistik viser, at det samlede antal udlejede ferieboliger i november 2012 er steget med 6.000 overnatninger, hvilket svarer til en stigning på 2% i forhold til samme måned sidste år.

Set over en 10-årig periode, er det et pænt niveau og resultat, om end der er et stykke vej op til jubelmåneden november i 2007. Det var et tidspunkt, hvor krisen ikke havde gjort sit indtog i udlejningsbranchen endnu, hvilket kan skyldes, at booking af ferie ofte sker i god tid.

Tallene dækker også over, at danskerne i høj grad har lyst til at blive hjemme i stedet for at tage til fjerne himmelstrøg. Andelen af danske overnatninger steg fra 32% i november 2011 til 35% i november 2012. Derimod faldt tyskernes andel fra 64% til 61% i samme periode.

Antallet af fremtidige bookinger er også stigende. For december 2012 var der den 30. november allerede booket 11.300 feriehusuger. Det er 2.700 flere feriehusuger i forhold til samme tidspunkt i 2011.

Bookingsystem til ferieboligudlejning

Booking af feriebolig foregår, når vi har tid og overskud i hverdagen. Vi surfer på internettet efter inspiration og de bedste priser. Lina Kvols fra Booking Innovation udtaler: Udlejerne ved godt, at det gælder om at være tilgængelig på nettet, for at få del i den store mængde af online bookinger af ferieboliger, som der sker i Danmark. Derfor har vi en klart stigende interesse for vores online bookingsystem . Hun uddyber: Via bookingsystemet SuperSaaS kan lejerne bestille linned, håndklæde og viskestykker, der kan indsættes pause til rengøring, og der er et avanceret prissystem, så der kan tages højde for høj- og lavsæson .

Tilgængeligheden sker ved at være online hele døgnet rundt. Så enten kan man som udlejer tilmelde sig et af de store udlejningsbureauer i Danmark, eller indsætte et bookingsystem på sin egen hjemmeside. På den måde kan lejerne hurtigt via en tablet eller computer finde den bedste feriebolig til prisen.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, internet, december, Danmarks Statistik, computer, 2012, 2007,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar