lørdag den 19. januar 2013

Turen Går Til vinder fornem pris på feriemesse

Turen Går Til vinder fornem pris på feriemesse
Nordens største guidebogsserie, Turen Går Til, løb med rejsejournalisternes pris ved åbningen af Ferie & Fritid i Bella Center.

Sidste år kunne Turen Går Til fejre 60 års jubilæum, og 2013 blev indledt med en ny fejring, da Nordens største guidebogsserie vandt Danske Rejsejournalisters Rejsepris.
Kåringen fandt sted ved åbningen af årets store feriemesse i Bella Center.

En troværdig rejsemakker

I sin motivering sagde formand Anne-Vibeke Isaksen bl.a.: Rejsejournalisterne ønsker ikke kun at hylde Politikens Forlag for gennem årene at have været en god, troværdig og underholdende rejsemakker for så mange af os, men for stædigt at have holdt fast i at følge med tiden. Hver gang der er dukket en ny trend op, har der været mindst en Turen Går Til klar. Uanset om det har handlet om charterferiemålene i Sydeuropa, alverdens spændende storbyer eller eksotiske lande ude i den vide verden. Altid skrevet af dygtige og indsigtsfulde skribenter - altid grafisk og fotomæssigt lækkert.

Opdatering er nøglen til succes

På Politikens Forlag modtages prisen med glæde. Vi er glade og stolte over denne anerkendelse, som er en stor cadeau både til serien, og til de mange mennesker, der er med til at lave den: Redaktionen og de mange forfattere, men også til eksterne redaktører, fotografer, billedredaktører, grafikere, korttegnere osv., fortæller redaktionschef Tom Nørgaard og fortsætter: En af de væsentligste årsager til at Turen Går Til har haft så stor succes, er at serien opdateres langt hyppigere end andre guidebogsserier i verden. Det er unikt at have så stor en stab af faste forfattere tilknyttet, der til stadighed følger med i, hvad der sker på de rejsemål, som serien dækker. For mange mennesker repræsenterer ferierne og rejserne nogle af livets højdepunkter, og vi vil gerne hjælpe til med at gøre folks ferier endnu bedre ved at dele ud af de mange tip og erfaringer, vi selv har gjort os i verden.

Turen Går Til har eksisteret siden 1952. Den første guidebog i serien gik til Østrig. Siden da har serien vokset sig til en institution i Danmark, og den tæller i dag omkring 100 titler. Flere af titlerne fås i dag også som e-bog.

For yderligere information: Tom Nørgaard, tom.norgaard@pol.dk, 30672829


Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2013, Politiken, storby, Bella Center, Østrig, journalist, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar