tirsdag den 22. januar 2013

Tør du stå på ski i Andorra

Danskerne kan se frem til rene skieventyr, hvis de er modige og vælger andre lande end Norge og Sverige. Rejserne fås til spotpris lige nu, hvis man rejser over en tysk lufthavn.

Ca. 500.000 danskere rejser om kort tid på skiferie, og heraf vil størstedelen sædvanen tro tage til Trysil i Norge og Sälen i Sverige to af danskernes favoritskisportssteder.

Men flere skirejser til dumpingpriser på nettet til bl.a. Frankrig, Østrig og Italien, samt mere eksotiske lande som Schweiz og Andorra, kan ændre danskernes rejsevaner, vurderer rejseeksperterne fra SkovRejser.dk.

Billigere rejser til Italien, Østrig og Andorra
Danskerne kan i dag vælge mellem flere rejser end nogensinde. Er man åben over for nye rejseformer, så er der mange helt fantastiske rejsetilbud sydpå til bl.a. Italien, Frankrig og Østrig, men også Schweiz, Polen, Tjekkiet, Bulgarien og Andorra, siger storudbyderen af oversatte netrejser fra tyske rejsearrangører, Henrik Skov, ejer af SkovRejser.dk.

Stigende intersse for billige skirejser
SkovRejser.dk har i år oplevet en stigende interesse for sine rejser, herunder skirejser, som i gennemsnit er 30 procent billigere end de samme skirejser solgt herhjemme. Bag rejserne står en række tyske rejsearrangører. Prisen er lavere, fordi man enten rejser fra Hamborg, Lübeck, Rostock eller Berlin.

I øjeblikket oplever vi en stor interesse på skirejser. Mange ønsker at spare penge, og vi kan sende dem på en billigere skirejse end vores konkurrenter, siger Henrik Skov, Skov Rejser.

Billedtekst
Danskerne kan i dag vælge mellem flere skirejser end nogensinde på nettet. Og det giver mulighed for fantastiske rejsetilbud.


Læs mere her

tags: Sverige, Norge, Italien, Polen, Frankrig, penge, Andorra, Schweiz, Østrig, Tjekkiet, Bulgarien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar