mandag den 28. januar 2013

Sabro Kro er Danmarks tredjebedste hotel

Montra Hotel Sabro Kro er blevet kåret som et af landets absolut bedste hoteller af brugerne på den internationale rejsehjemmeside Tripadvisor.

Ifølge verdens største rejsehjemmeside er Sabro et besøg værd. I hvert fald har brugerne på hjemmesiden kåret Montra Hotel Sabro Kro som Danmarks tredjebedste hoteloplevelse, kun slået af Crowne Plaza i København og Scandic i Horsens.

Vi er helt ubeskriveligt stolte over den tillid, gæsterne har vist os ved denne flotte placering. Det er selvfølgelig fantastisk, at en stor udenlandsk rejseportal som Tripadvisor har fået øjnene op for vores hotel lige uden for Aarhus, men det, der virkeligt varmer, er, at det er brugerne og dermed gæsterne, der på den måde giver os et flag i hatten, siger Jakob Beck Wätjen, der er direktør på Montra Hotel Sabro Kro.

Hjemmesiden har mere end 60 millioner besøgende om måneden, og med det potentiale er den et godt udstillingsvindue, der kan være med til at trække udenlandske gæster til Østjylland, mener Jakob Beck Wätjen.

De mange positive kommentarer, vi får på Tripadvisor fra gæster fra hele verden, betyder meget. Ikke bare for os, men også når turister skal vælge deres næste rejsemål, og det er da en ære, at vi kan være med til at fremhæve et besøg i Østjylland som noget positivt, siger han.

Det gode værtsskab
Brugerne fremhæver i anmeldelserne blandt andet servicen fra personalet som noget helt ekstraordinært, og Montra Hotel Sabro Kro er også stemt ind på en femteplads i Danmark, når det kommer til kundeservice.

Drivkraften i vores daglige arbejde er jo at skabe glade gæster, og derfor er det virkeligt overvældende. Vi arbejder målrettet på det, vi kalder det gode værtsskab . Det kan virke banalt, men det skal gennemsyre hele organisationen for at virke, og derfor falder æren i virkeligheden tilbage på hele teamet. Det er jo deres fortjeneste, siger Jakob Beck Wätjen.

*****

Se hele listen på http://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice-Hotels-cTop-g189512.
Montra Hotel Sabro Kro har også fået æren af det femtebedste serviceniveau i Danmark: http://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice-Hotels-cBestService-g189512

For yderligere oplysninger kontakt:
Jakob Beck Wätjen, direktør for Montra Hotel Sabro Kro: 8694 8922

Læs mere om Montra Hotel Sabro Kro og koncerterne på: www.sabrokro.dk

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, Horsens, portal, Østjylland, koncert, Sabro, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar