lørdag den 5. januar 2013

Nye netrejser udfordrer traditionsbundne danske skiturister

Danske skiturister vælger de samme ski-destinationer igen og igen. Men nu udfordrer utraditionelle, billigere rejsemål på nettet dem. Danskerne kan se frem til rene skieventyr, hvis de er modige og vælger andre lande end Norge og Sverige, lyder ekspertrådet.

Ca. 500.000 danskere rejser om kort tid på skiferie og heraf vil mange tusinde sædvanen tro tage turen til Trysil i Norge og Sälen i Sverige to af danskernes favoritskisportssteder.

Men flere skirejser til dumpingpriser på nettet til bl.a. Frankrig, Østrig og Italien samt mere eksotiske lande som Schweiz og Andorra kan måske ændre danskernes rejsevaner, vurderer rejseeksperterne fra SkovRejser.dk.

Fantastiske rejsetilbud til Italien, Østrig og Andorra
Antallet af rejsevirksomheder på nettet er især vokset de seneste fem år. Danskerne kan i dag vælge mellem flere rejser end nogensinde. De har lært, at der er masser af fantastiske rejsetilbud og besparelser, hvis man søger, de rigtige steder. Er man åben over for nye rejseformer, så er der mange helt fantastiske rejsetilbud sydpå til bl.a. Italien, Frankrig og Østrig, men også Schweiz, Polen, Tjekkiet, Bulgarien og Andorra. Sparer man penge på rejsen, kan man altid vælge at opgradere til endnu mere kvalitet i hotellet, siger storudbyderen af oversatte netrejser fra tyske rejsearrangører, Henrik Skov, ejer af SkovRejser.dk.

SkovRejser.dk har i år oplevet en stigende interesse for sine rejser, herunder skirejser, som i gennemsnit er 30 procent billigere end de samme skirejser solgt herhjemme. Bag rejserne står 64 tyske rejsearrangører. Prisen er lavere, fordi man enten rejser fra Hamborg, Lübeck, Rostock eller Berlin.

Dansk gør os trygge
I øjeblikket oplever vi en stor interesse på skirejser. Mange ønsker at prøve noget nyt og søger ivrigt på nettet. Danskerne vil dog kunne læse om skirejserne på dansk, fordi det gør dem trygge. De vil kende rejsernes indhold og købsbetingelserne. Og så vil de have snegaranti og rejsedækning på rejsen i tilfælde af uheld, siger Henrik Skov, der har taget konsekvensen heraf og i dag leverer dansk support, når man bestiller rejser.

Billedtekst
Antallet af rejsevirksomheder på nettet er især vokset de seneste fem år. Danskerne kan i dag vælge mellem flere rejser end nogensinde.

Faktaboks: To priseksempler - 38 og 32 procent billigere
Vælger man at stå på ski i Frankrig via SkovRejser.dk, kan det gøres rigtig billigt. I uge 8 kan man f.eks. få en uges ophold i Charmonix for kun 3.712 kr. pr. person. Hotellet Residence la Riviere er trestjernet og 38 procent billigere end, hvis turen er booket via en dansk rejseudbyder.

Et andet eksempel er et trestjernet skiophold i Livigno i Italien i uge 9 på Hotel Sporting. Prisen via SkovRejser.dk er 7.798 kr. pr. person 32 procent billigere end samme rejse arrangeret herhjemme.

Læs mere her

tags: Sverige, Norge, Italien, Polen, Frankrig, virksomhed, penge, Andorra, Schweiz, Østrig, Tjekkiet, Bulgarien, Vælger, rejsevirksomhed, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar