onsdag den 9. januar 2013

Første nordiske charterselskab klar med Dreamliner direkte til Caribien

Star Tour bliver den første charterarrangør i Norden, der tilbyder kunderne at flyve på ferie i det helt nye superfly, Boeing 787 Dreamliner.

Fra næste vinter 2013/14 får Star Tour sin første Dreamliner, der skal flyve kunder fra København til Caribien - Den Dominikanske Republik med premiere den 14.12.13, og det er blot starten på en forrygende stor og langsigtet investering i verdens mest moderne og brændstofbesparende fly, der vil forbedre flyoplevelse markant for passagererne. Star Tour vil løbende få flere 787´ere over den nærmeste årrække. Den nye flytype giver en lang række væsentlige forbedringer for passagererne bl.a. mere benplads, mindre jetlag pga. forbedret luftfugtighed og tryk i kabinen, bredere sæder, mindre motorstøj i kabinen og kortere flyvetid.

- Det er en enorm investering, vi gør, for at skifte ud i TUI Nordics, og dermed Star Tours, flyflåde over de kommende år med dreamliner fly, og det kommer til at tage mange år, at tjene investeringen hjem igen. Men hjem kommer den, for flyet er det mest brændstofbesparende i sin liga, og det er både godt for klimaet og for firmaets økonomi på længere sigt, og selvfølgelig frem for alt, kunderne. siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tours milliardinvestering i dreamlinerfly kommer ikke til at betyde højere priser for kunderne. Der startes ud med en 787´er den kommende vinter, en mere vinter 14/15 og så videre TUI koncernen har foreløbigt bestilt 8 Boeing 787.

- Den nye flytype betyder også, at vi kan flyve længere uden mellemlandinger, end vi hidtil har kunnet. Det åbner op for spændende, oversøiske muligheder, og det passer os godt, idet Star Tour er den største udbyder af oversøiske ferierejser en position, vi holder fast i, og udbygger, fortæller Stig Elling.

Se film om verdens mest klimarigtige fly og læse mere her:
http://www.startour.dk/Rejseudvalg/Vinter-1314/Dreamliner/

Fotos kan downloades her:
http://thomson.presscentre.com/search/default.aspx NewsAreaId=28&SearchText=dreamliner

For flere informationer, kontakt venligst: Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour. Tlf.: 20 90 24 13 eller Birthe Madsen, adm. dir., Star Tour. Tlf 20 90 24 27

Fakta:
Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2011 på 23 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sverige, Norge, Europa, København, direktør, økonomi, downloade, 2013, Boeing, Finland, brændstof, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar