torsdag den 24. januar 2013

Efterspørgsel på rejseoplevelser skaber behov for længe åbent

Der har været rig lejlighed til at lægge ferieplaner i løbet af juleferien, og det kan mærkes. En voldsom efterspørgsel på rejseoplevelser i det nye år, får Falk Lauritsen Rejser til at forlænge telefonåbningstiderne.

Salget af rejser er i stor stil flyttet over på de digitale platforme, og i dag er de fleste vant til at bestille deres ferie på nettet. Alligevel er det fortsat meget populært at få telefonisk vejledning, inden man lægger sig fast på, hvor rejsen går hen.

Det mærker man i udpræget grad hos Falk Lauritsen Rejser, der tager konsekvensen af en stigende efterspørgsel på rejseoplevelser og nu forlænger telefonåbningstiden i årets første måneder.

Personlig kontakt skaber tryghed
Vi oplever et særligt stort pres på vores telefoner ovenpå jul og nytår. Folk har siddet derhjemme og haft rig lejlighed til at drømme sig væk og snakket ferie og ferieplaner med deres familier , fortæller direktør Søren Falk Lauritsen og fortsætter:

Mange vil fortsat gerne have telefonisk vejledning. Det skaber tryghed og tillid at tale med et levende menneske, der har et godt kendskab til produkterne og som kan give en god og solid rådgivning. For mange er ferien et af årets højdepunkter, og det er vigtigt at komme godt fra start .

Gentager succesen
Falk Lauritsen Rejser havde stor succes med de udvidede åbningstider allerede sidste år, og har i år valgt at holde længe åbent til kl. 20 de første fire dage af ugen i januar og februar.

Det giver en god fleksibilitet for mange mennesker, som kan nå at komme hjem fra arbejde og spise i fred og ro, inden de kaster sig over ferieplanlægningen og ringer ind for at få gode råd og vejledning , siger Søren Falk Lauritsen.

Falk Lauritsen Rejser forventer i år at sælge ca. 50.000 sommerrejser, og en stor del af disse sælges erfaringsmæssigt i netop årets to første måneder.

For yderligere informationer kontakt Søren Falk Lauritsen på 2128 5433.

Besøg os på Google+.
Følg os på Twitter her.

Læs mere her

tags: direktør, nytår, Google, fleksibilitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar