lørdag den 15. december 2012

Sønderjyder vil have solferier midt i vinterkulden

SPOTPRIS: 100.000 danskere er på vej på juleferie sydpå til varme. Men det behøver ikke være dyrt. Sønderjyder kan spare store summer ved at købe ferien gennem tyske rejseselskaber, fortæller SkovRejser.dk, der booker billige ferier gennem tyske rejseudbydere.

Sønderjyder, der længes efter sol og varme, men får kuldegysninger af udsigten til en dyr familieferie, kan tage det roligt: Ved at booke gennem tyske rejsearrangører, kan de rejse til samme rejsemål sydpå som andre danskere, bare 30 procent billigere. Og det er der pæn interesse for lige nu, fortæller rejseeksperten SkovRejser.dk.

Spar 30 procent
I øjeblikket er sønderjyderne nogen af dem, der søger mest på vores hjemmeside. Især rejser sydpå har interesse. Mange ferier bliver markant billigere af at vælge en anden afgangsdestination end en dansk. Rejser du for eksempel via Hamborg, kan du i gennemsnit spare 30 procent på en ferie i forhold til at rejse fra Kastrup eller Billund. I visse tilfælde gør vi det endnu billigere for samme hotel og samme antal dage, siger Henrik Skov, ejeren bag www.SkovRejser.dk, som formidler billige rejser via 64 tyske rejseudbydere og især har mange kunder fra Sønderjylland.

100.000 danskere over Hamborg
Hvert år rejser over 100.000 danskere fra Hamborg Lufthavn, og det tal stiger løbende. De tyske ferieperioder er forskudt i forhold til de danske, og derfor kan du rejse billigt i den danske industriferie til lavsæsonpriser.

Vi har rigtig mange rejsende fra Sønderjylland, fordi det især er overskueligt for dem at køre til Hamborg og rejse videre sydpå derfra. Nu har vi også åbnet op for rejser fra Berlin, Lübeck og Rostock, og dermed er der kortere til Tyskland fra Sjælland, siger Henrik Skov.

Billedtekst
VARM FERIE SYDPÅ Tusindvis af sønderjyder rejser i disse dage sydpå for at slappe af under tocifrede plusgrader.

Faktaboks: Så nemt er det!
Klik dig ind på SkovRejser.dk og få overblik over mere end 60 forskellige rejseselskaber
Du behøver ikke booke en, to eller tre uger, men kan vælge præcis det antal dage, du ønsker at være bortrejst
Booker du gennem SkovRejser.dk, er du automatisk dækket af din danske rejseforsikring, og du er altid dækket af den tyske rejsegarantiordning


Læs mere her

tags: Tyskland, Billund, Kastrup, Sjælland, Sønderjylland, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar