onsdag den 12. december 2012

Rejseåret i ord og billeder

2012 blev på mange måder et stort år for Falk Lauritsen Rejser. Rejsebureauet blev for andet år i træk kåret som Danmarks bedste charterrejsebureau, og så kunne man fejre familien Falk Lauritsens 45 års jubilæum som rejsearrangør med udsolgte fly og gode tilbud.

Ikke mange får lov til at opleve et 45 års jubilæum og da slet ikke i den i disse år så omskiftelige rejsebranche. Det var derfor en stor dag for familien Falk Lauritsen i almindelighed og direktør Søren Falk Lauritsen i særdeleshed, da oktober måned blev markeret med køtilbud og glade feriegæster foran kontoret i Herning.

Kåret som Danmarks bedste
Men det var langt fra det eneste, der blev fejret i et år, der for branchen generelt også har budt på krisesnak og mange negative overskrifter. Falk Lauritsen Rejser blev nemlig for andet år i træk kåret som Danmarks bedste charterrejsearrangør ved det stort anlagte Danish Travel Awards i Cirkusbygningen i København.

Vi blev naturligvis utrolig glade for kåringen og er glade for den tillid, som både gæster og rejsebranche åbenbart har til os og vores fantastiske medarbejdere. Men vi er også meget ydmyge over for prisen, som vi er os bevidste om forpligter og som vi vil gøre alt for at leve op til i 2013 , siger Søren Falk Lauritsen.

Dårlig sommer gav udsolgte fly
2012 vil også blive husket for en historisk dårlig dansk sommer, der fik rejsesalget til at eksplodere, og Falk Lauritsen Rejser kunne i hele juli måned melde om udsolgte fly.

For Grækenland var det på mange måder et hårdt år med voldsomme budgetnedskæringer og udsigt til statsbankerot, men så galt gik det heldigvis ikke, og de danske feriegæster har vist stor loyalitet over for de populære græske øer.

Comeback til Egypten
Også det oldgamle rejseland Egypten er på vej tilbage, nu hvor stormen har lagt sig ovenpå det arabiske forår. Gæsterne er i stor stil ved at vende tilbage til de solsikre destinationer ved Rødehavet og på Sinai-halvøen, og man venter sig meget af det kommende år:

Overalt i Egypten finder man nye, flotte hoteller af høj kvalitet, og det er svært at finde charterdestinationer, hvor man får mere for pengene end her. Også Egyptens naboland Jordan oplever stærkt stigende interesse fra danskernes side - måske lidt på bekostning af Israel efter den uro der har været omkring Gazastriben , udtaler Søren Falk Lauritsen.

Flere flyver med Falken på Facebook
Der er også stigende trafik på de sociale medier, og Falk Lauritsen Rejser oplever et stærkt engagement blandt de stadig flere Facebook-venner.

Vi gør meget ud af at være i dialog med vores pt. lidt mere end 60.000 venner på Facebook, og forsøger til stadighed at blive klogere og optimere vores produkter ud fra de input, vi får. Og så er det en gave, at være i en branche, hvor man får så meget positiv feedback og møder så mange glade gæster som man gør her ikke bare på destinationerne men også via de sociale medier , fortæller Søren Falk Lauritsen.

For yderligere informationer kontakt Søren Falk Lauritsen på 2128 5433

Læs pressemeddelelsen på vores hjemmeside her.


Læs mere her

tags: Danmark, 1976, Cirkusbygningen, København, direktør, 2013, Facebook, Grækenland, Israel, Herning, storm, Gaza, Gazastriben, græske, bankerot, 2012, penge, pressemeddelelse, rejsebureau,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar