søndag den 30. december 2012

Giv verdens bedste gave til en helt særlig ven

Har din bedste ven, din fodboldtræner eller din yndlingskassedame brug for en drømmerejse Med gode argumenter har du mulighed for at vinde et rejsegavekort på 20.000 kr. til en person, som du synes fortjener det. I Falk Lauritsen Rejsers store julekonkurrence gælder det om at give af hjertet ved hjælp af ordets kraft.

I denne søde juletid udveksles der gaveønsker i stor stil. Bløde pakker, hårde pakker og ting man kan lege med finder vej fra varehushylder til indkøbskurve for til sidst at lande under juletræet.

Men i år er der et alternativ.

Hvis man har en ven eller veninde, som fortjener lidt ud over det sædvanlige, er der nemlig mulighed for at sikre ham eller hende en drømmerejse til en værdi af 20.000 kr. med Falk Lauritsen Rejser.

Konkurrencen går i al sin enkelhed ud på, at man med max 150 ord skal overbevise juryen om, at lige netop ens egen kandidat eller bedste ven fortjener drømmerejsen mere end nogen anden.

En uselvisk gave
Julen handler jo meget om at give noget og få noget igen, men vi synes det kunne være sjovt med denne uselviske konkurrence. En konkurrence hvor det handler om at vinde noget helt ekstraordinært til en person, som man holder af eller som man synes har gjort en forskel og vel at mærke uden at forvente at få noget til gengæld , forklarer direktør Søren Falk Lauritsen og fortsætter:

Konkurrencen giver mulighed for at vise sin påskønnelse af folk, der på den ene eller anden måde beriger ens liv og hverdag den gode kollega, den smilende kassedame, den fantastiske fodboldtræner, den perfekte hjemmehjælper eller hvem ved svigermor , siger Søren Falk Lauritsen.

Der er mulighed for at deltage i konkurrencen på http://www.facebook.com/FalkLauritsen frem til den 17. december 2012.

For yderligere informationer kontakt Søren Falk Lauritsen på 2128 5433

Læs pressemeddelelsen på vores hjemmeside her.

Læs mere her

tags: direktør, december, fodbold, 2012, hjemmehjælp, pressemeddelelse, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar