lørdag den 4. august 2012

Danskerne vil have sol og varme i efterårsferien

Den danske sommers ustabile vejr med til tider efterårsagtige temperaturer i juli har sat gang i danskernes rejseplanlægning. FDM travel sælger lige nu mange efterårsrejser til sydens sol og har gode tips til, hvor man kan få masser af sol og varme i oktober.

Regn, der trommer på sommerhusets tag og indendørs sysler som læsning, spil og pandekagebagning, mens hele familien drømmer om strandliv og lune aftener. Det er beskrivelsen af en stor del af danskernes sommerferie 2012. Derfor har mange lige nu travlt med at planlægge en solskinsferie, så snart det kan lade sig gøre. For familier med skolesøgende børn gælder det efterårsferien, hvor FDM travel oplever en øget efterspørgsel på netop solferier.

Vi har talt med mange rejsende, der gerne vil på efterårsferie til et solsikkert sted, da de efter 2-3 ugers sommerferie i Danmark har lovet hele familien en badeferie med sol og varme snarest muligt. Vi sammensætter ferierne præcis som vores rejsende ønsker og er således ikke afhængige af fly, der kun afgår på en bestemt ugedag. Med en uges skoleferie kan man uden at tage børnene ud af skolen derfor komme op på ni dages ferie eller blot rejse 4-5 dage og få en god portion sol, inden den mørke vinter kalder. Det sætter mange af de rejsende, der kontakter os lige nu, pris på ovenpå en dansk sommer med meget regn og knap så meget sol og varme , fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

FDM travel anbefaler nedenstående destinationer til en efterårsferie med sol og varme - der er stadig gode priser og god plads de fleste steder. Men når man selv vil bestemme feriebolig og rejsedage, skal man som altid være ude så hurtigt som muligt. Læs mere om destinationerne, ferieboliger, priser m.m. her: www.fdm-travel.dk.

Mallorca: Utallige muligheder for badeferie og naturoplevelser på solskinsøen få timers flyvetur fra Danmark.

Toscana: Flot natur, vingårde med swimmingpools og god mad i Italiens fortryllende Toscana. Kør selv derned eller flyv og lej bil.

De Kanariske Øer: Høje temperaturer året rundt og rigtig gode muligheder for badeferie fem timers flyvetur fra Danmark.

Sydfrankrig: Provence, rivieraen og rigtig gode muligheder for godt vejr også i oktober. Kør selv til Sydfrankrig eller flyv og lej bil dernede.

Thailand: Solsikkert, høje temperaturer og kilometervis af eksotiske strande. Med ni sammenhængende fridage kan man i skolernes efterårsferie nemt få et skønt badeeventyr i Thailand.

Læs mere her

tags: Danmark, Italien, Thailand, 2012, FDM, sommerferie, efterårsferie, vingår,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar