torsdag den 26. juli 2012

Nu rasler priserne ned på rejser

Skolesommerferien 2012 lakker så småt mod enden, og det har indtil nu været en kold, våd omgang. Charterbranchen har haft en strålende sommer med fulde feriefly, kæmpe efterspørgsel og høje priser på rejserne, men så snart de danske skolebørn igen er bænket i klasselokalerne, rasler priserne ned på ferierejser.

- I midten og slutningen af august er der ikke mange, der holder ferie, i forhold til skolesommerferien, men alle vores ekstra fly er fortsat i luften, så priserne på rejser falder drastisk i den periode. Typisk er rejserne op mod halvtreds procent billigere i slutningen af august, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

4000 rejser på udsalgDet er rejser til alle de store, klassiske feriemål med afgang i midten og slutningen af august og start september, både fra de jyske lufthavne og fra København, der falder i pris. Star Tour sætter 4000 rejser på udsalg, med op til 50 % besparelse på normalprisen i skoleferien.

- Vi skal både tage højde for den kommende lavsæson, og for solen, der endelig skinner over Danmark. Så snart solen skinner herhjemme myldrer folk ud og på stranden, og tænker slet ikke på rejser. Så et udsalg er nødvendigt for os, og det er der så nogle forbrugere, der kan nyde godt af, og komme til 100 procent sikkert sommervejr og varmt badevand til billige penge. Selvom solen skinner herhjemme lige nu, er den måske væk igen om en uge, mener Stig Elling.

Pris eksempler.:
10.08: Aalborg Cypern, Hotel Jacaranda nu 2499,-
12.08: Aarhus Kreta, Hotel Ibiscos nu 2549,-
19.08: Billund Samos, Hotel Fito Bay nu 2399,-
25.08: København Tyrkiet, Blue Village Pascha Bay nu 2699,-
27.08: København Cypern, Hotel Panthea nu 2799,-
30.08: København Kreta, Hotel Ibiscos nu 2499,-

###

Fakta:
Star Tour A/S er en af Danmarks største rejsearrangører med en markedsandel i 2011 på 23 %. Star Tour er en del af TUI Nordic. TUI Nordic tilbyder charterrejser fra Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Hovedarrangøren er Star Tour/Fritidsresor/Finnmatkat, Nordens største rejsearrangør. TUI Nordic indgår i Europas ledende rejsekoncern indenfor ferierejser, TUI Travel PLC med ca.30 millioner kunder årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sverige, Norge, Europa, København, Billund, direktør, Aalborg, 2012, penge, skolebørn, Finland, sommerferie, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar