torsdag den 5. juli 2012

Din brugte ferie kan gi bonus

Happydays rejseblog samler på sjove historier og belønner de bedste med alt fra fisk til ferierejser for mere end 70.000,- kroner.

Alle, der besøger Happydays hjemmeside denne sommer, udsættes for lidt ekstra sjov og ballade under overskriften Vild i varmen og de får en særlig udfordring: Del dit værste ferieminde, skriv om feriemad eller byd ind med årets sommersoundtrack og glæd dig til at se, om du bliver belønnet med en dåse makrel eller et rejsegavekort på kr. 10.000,-.

Hos Happydays er der mennesker bag skærmen, og folkene i den nordjyske rejsevirksomhed er ikke helt som alle andre. De har tænkt sig at belønne de aktive bloggere i deres rejseforum med nye overraskelser hver uge henover sommeren. Alle kan deltage og det er også sjovt bare at gå ind og snage i historierne men hvis man er rigtigt aktiv, kan man selv øge sine chancer for at vinde vinferier og Italiensrejser. Andre præmier bliver udløst helt tilfældigt f.eks., hvis Happydays pludselig får lyst til at sende et gavekort på et juletræ til ugens skæveste blogindlæg.

Der er 140 små og store præmier til en samlet værdi af mere end kr. 70.000,- i spil, når Happydays inviterer på sommersjov på rejsebloggen. Udover en masse rejsegavekort og makrel i tomat er der bl.a. abonnementer, fribilletter til seværdigheder, smykker og iskager til de bedste, sjoveste og mest populære blogindlæg de næste to måneder på www.happydays.nu.

Formålet er at sætte fokus på rejsebloggen som det helt oplagte forum for den levende dialog, humor og spontane indfald mellem kunderne og med folkene bag rejsevirksomheden.

Happydays blev grundlagt i 2004. I dag beskæftiger rejsevirksomheden 45 mand på kontoret i Frederikshavn.

Læs mere her

tags: Italien, billetter, smykker, virksomhed, Frederikshavn, blogger, rejsevirksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar