tirsdag den 15. maj 2012

PARIS. Alt det du gerne vil vide

Forlaget Globe udgiver: PARIS. Alt det du gerne vil vide. En helt anderledes bog om Paris for børn og unge. Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.

Forbudt for voksne og alligevel ikke
Der er ikke tale om en guidebog. Det er en rejseidébog skrevet til børn og unge. Og den er helt forbudt for voksne. (Og dog alligevel ikke, for der er masser af oplysninger og tips, som helt sikkert også vil interessere forældre og andre voksne).

I bogen får du fascinerende historier om uhyggelige stengargoiler, spøgelsesagtige togstationer, enorme slotte og uhyrligt forkælede kæledyr. Du finder seje historier om udstoppede dyr, om huler fyldt med knogler og om guillotinen samt snegle på menukortet.

Kommer vidt omkring
Blandt kapiteloverskrifterne kan nævnes: Mystisk smil , Vovser i Paris , Guillotinepladsen , Galleren Asterix , Dronningens luksusslot , Seinen til tjeneste , Hjul og kugler , Zoo på menukortet , Militære munke , Shop på Champs-Elysées , Chokerende chik , Cancandans , Baron Haussmanns plan , Montmartre kunstens hjerte og mange flere.

Den livlige og oplysende tekst er ledsaget af fine fotos og tegninger.

Og så er du ellers godt rustet til at møde Paris oh la-la

Billeder og yderligere information kan fås ved henvendelse til Forlaget Globe.

Bogfakta:
PARIS. Alt det du gerne vil vide.
ISBN 978-87-7900-974-5
96 sider
Vejl. pris kr. 149,-
Bogen udkommer 14. maj 2012.


Læs mere her

tags: Dronningen, kunst, storby, 2012, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar